Stiri

Go for Tech

In era digitala, diamantele nu mai sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Din ce in ce mai multe femei sunt atrase de tehnologie, de inovatii, si chetuiesc uneori sume importante de bani pe mici gadget-uri care sunt fie distractive, fie distractive dar si utile.

Televizoarele color, camerele digitale, playerele MP3, lucruri populare mai ales in randul barbatilor, fac parte la ora actuala si din preocuparile femeilor.

Si cand vedem ceva ce ne atrage, iar apoi ii explicam unui amic cum functioneaza, iar el ramane uimit, parca nu ne mai simtim atat de neajutorate ca atunci cand spuneam “Vii te rog sa vezi ce are player-ul meu?” sau “Nu gasesc cum intru in meniul de la camera foto”.

Unde mai pui ca producatorii tin sa ne incante cu tot felul de aparitii care mai de care mai spectaculoase…

williams

Iti place Robbie Williams ? Il poti vedea si cand scoti mobilul din geanta. Sony Ericsson in colaborare cu T-Mobile, si bineinteles cu acordul apreciatului artist, a dezvaluit de curand modelul W300i pe care pot fi regasite video clipuri, melodii si wallpapers de la primul concert Robbie Williams din 2006. De asemenea telefonul vine “turnat” si la exterior, carcasa fiind decorate cu pozele artistului. Am trezit deja interesul fanelor Robbie Williams? Ei bine, inca putina rabdare pana in iunie cand va aparea pe piata terminalul.

Ce mai poate face un MP3 player, nici nu va trece prin gand. Solid Alliance se pare ca s-a gandit mai departe, lansand un MP3 player parfumat: ciocolata, trandafir, capsuni, afine… mmm… cate arome. Ne mai trebuie deodorant de camera?

Cititi mai mult!