LifeStyle

Gica Popescu a parasit-o pe Tamara Matei

Capitanul “generatiei de aur” a fotbalului romanesc, Gica Popescu, a hotarat sa puna punct povestii de dragoste, pe care o traia, in secret, de un an incoace cu Tamara Matei, fosta jurista in Primaria Capitalei, scrie Cancan. Sursele noastre ne-au marturisit ca, dupa ce revista Ciao! a publicat fotografii care atesta relatia dintre Gica Popescu si Tamara, fostul mare fotbalist a rupt orice legatura cu amanta lui. “Baciul” a vrut, asadar, sa protejeze casnicia cu Luminita (sora sotiei lui Gica Hagi), de care il leaga si doi copii, Maria si Nicolas.

Paparazzii CANCAN l-au surprins zilele trecute pe Popescu, impreuna cu sotia si cei doi copii. Nimic din atitudinea sotilor Popescu nu trada “furtuna” prin care a trecut relatia lor.
De cealalta parte, sursele din anturajul Tamarei ne-au declarat ca, dupa dezvaluirile din “Ciao!”, ea s-a laudat mai multor apropiate ca “am devenit vedeta. M-au sunat o groaza de prieteni sa ma felicite ca sunt amanta lui Gica Popescu. Am primit atatea telefoane, incat imi pare rau ca nu am cartela reincarcabila ca sa fac minute!” Starea ei de euforie s-a spulberat insa, dupa ce Gica Popescu a anuntat-o pe Tamara ca nu vrea sa mai continue relatia cu ea!
Mai departe in Cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *