Concerte, Vedete

Gianna Nannini merge la concertul Leonard Cohen

In muzica nu exista bariere. Invitata sa concerteze in exclusivitate in Romania, intr-un concert organizat de catre Fiat Bravo si Events, Gianna Nannini va imbina utilul cu placutul, asistand la concertul Leonard Cohen, organizat tot de Events, care are loc cu o zi inainte de spectacolul ei. Artista a recunoscut ca a crescut ascultand muzica bardului, fiind un fan declarat al acestuia. Cu toate ca Bucurestiul este ultimul oras de pe lista turneului GIANNABEST, Gianna este la fel de dinamica si plina de energie ca la inceputul traseului. Ea va sustine o conferinta de presa luni, 22 septembrie, ora 12.00, la hotelul Howard Johnson, sala Iridium Grand Ballroom.

Multumim pe aceasta cale partenerilor care au sprijinit evenimentul: Impulse Leasing, Perroni, Rin Grand Hotel. Co-producator: TVR2. Parteneri media: Magic FM, Sapte Seri, Men’s Health, Casa Lux, Auto Show, Quattroruote, Jurnalul National, InDoor Media, Revista Maxim, Bestjobs.ro, Port.ro, Anyplace.ro, Bestmusic.ro, Time4music.ro, News20.ro, Muzicabuna.ro.

Biletele se pot achizitiona prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara. Pretul biletelor variaza in functie de categorie: 80 RON (acces general) sau 125 RON (VIP – cu acces la bar). Accesul spectatorilor in incinta stadionului Arcul de Triumf se va face incepand cu ora 18.30, pe baza biletului de intrare.

Va rugam confirmati prezenta Dvs. la conferinta de presa pe mail la adresa pr@events.ro. Puteti gasi termenii si conditiile de acreditare la concert pe site-ul www.events.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *