Despre copii

Ghidul Gradinitelor 2011

Marti 3 mai Romania libera lanseaza suplimentul gratuit Ghidul Gradinitelor din Bucuresti – 2011. Acesta prezinta serviciile a peste 300 de gradinite, din sistemul de stat si privat.

In peste 120 de pagini Ghidul gradinitelor 2011 aduce informatiile de care orice parinte are nevoie atunci cand trebuie sa aleaga gradinita potrivita. Pentru fiecare institutie sunt evidentiate, intr-o modalitate bine organizata, usor de urmarit si comparat: cursurile, activitatile optionale, perioadele de vacanta, tarifele practicate, precum si numarul de copii care intra in componenta unei grupe. Tot in Ghidul Gradinitelor 2011 cititorii vor gasi datele de contact si posibilitatile de transport aferente fiecarei gradinite.

Ghidul Gradinitelor 2011, se va gasi la chioscurile de presa din Bucuresti, numai impreuna cu Romania libera. Pretul ziarului insotit de Ghid va fi de 1,9 lei, (acelasi ca in oricare zi de aparitie a cotidianului.)

Cotidianul “Romania libera” face parte din portofoliul Medien Holding, care mai include: site-ulwww.romanialibera.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – “Caminul”, “Casa Mea”, “Domus” si “Planul Casei Mele”, revista de B2B “Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print si Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media

http://www.romanialibera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *