Evenimente

Genti primavara – vara 2011

Venirea sezonului de primavara – vara 2011 ne determina sa iesim la shopping in cautare de noi achizitii, care sa inlocuiasca cat mai mult din lucrurile de care ne-am plictisit sau care nu ne mai reprezinta din punct de vedere al stilului nostru vestimentar. Printre achizitii se afla cu siguranta si accesoriile, si in special gentile. De aceea vezi care sunt modelele de genti pentru anul 2011.

Alexander Berardi a creat pentru primavara – vara 2011 genti de zi inspirate de gentile de plaja, de foarte mari dimensiuni, realizate din materiale asemanatoare rafiei.

Daca iti plac gentile cu bareta lunga, care pot fi purtate in stilul postas, poti alege modelul propus de Anna Sui, din piele intoarsa maro.

Pentru femeile care iubesc accesoriile care par realizate manual, Caroline Charles vine cu o astfel de propunere, cu o poseta realizata prin impletire.

Philip Lim propune genti de tip office, rigide, cu barete scurte, potrivite atat pentru zi, cat si pentru birou. De mari dimensiuni, acestea sunt incapatoare si au culori clasice: negru sau crem.

Daca iubesti albul, mai ales atunci cand vine vorba de genti de zi, designeri precum Celine, Marc Jacobs sau Verrier au folosit clasica nonculoare, optand pentru diverse tipuri de modele. In cazul Verrier este vorba de o geanta de zi cu barete lungi si cu un imprimeu de inspiratie traditionala de culoare neagra.

Modele mai colorate gasim la Rochas, Tommy Hilfiger si Zac Posen.

Citeste mai mult si vezi si foto!

One Comment

  1. Cred ca geanta pe care o porti te defineste in ochii celor din juru tau, deci ar fi bine sa alegi cu atentie cu geanta de afisezi in societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *