Despre copii

Games4Kids – Revista copiilor inteligenti

Revista Games4Kids este un proiect sustinut de echipa revistei LEVEL si face parte din portofoliul 3 D Media Communications, binecunoscuta editura care detine cele mai importante reviste din domeniul IT&C – CHIP, CHIP Special, LEVEL, PC-Practic si FOTO-VIDEO Digital.

Games4Kids este cea mai buna alegere pentru copii pasionati de lumea jocurilor distractive si educative. Aceasta ofera informatii despre cele mai noi jocuri aparute in domeniu, dar si despre jocurile celebre de-a lungul timpului. Limbajul este unul simplu pentru a fi accesibil atat copiilor, cat si parintilor.
Revista se adreseaza unui public tanar – copii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani. 
Parintii vor stii de acum inainte ce jocuri sa aleaga pentru copii lor.
Preferintele copiilor sunt variate si de aceea revista aduce in prim plan toate tipurile de jocuri: de la cele de actiune, puzzle, strategie, de aventura, la simulatoare de zbor, sport, etc.
Pe langa continutul editorial de 32 de pagini, Games4Kids contine un CD cu sase jocuri complete pentru copii. Pretul revistei este foarte avantajos, de numai 8,98 lei.
Regula numarul unu dupa care se ghideaza revista este ca atat prezentarile jocurilor cat si jocurile inserate pe CD-ul revistei sunt non-violente. 
Primul numar al revistei se gaseste acum la toate centrele de presa din tara.
Mai multe detalii privind Games4Kids obtineti accesand site-ul www.games4kids.ro.

www.games4kids.ro
sofia_grigore@3dmc.ro 
http://www.chip.ro; www.level.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *