LifeStyle

Galeria Comerciala Carrefour Colentina sarbatoreste 4 ani!

Galeria Comerciala Carrefour Colentina ii invita pe bucuresteni sa participe in perioda 1 – 24 Februarie la sarbatorirea a 4 ani de la inaugurare in cadrul campaniei aniversare ce se va desfasura sub sloganul “Aniversare mare cu daruri pentru fiecare”.

Incepand cu 4 Februarie, Galeria Comerciala Carrefour Colentina isi asteapta clientii cu peste o suta de premii la extragerile zilnice ale tombolei aniversare precum si cu marele premiu, un autoturism marca Volkswagen Polo. Alaturi de adulti, in fiecare sambata si duminica pe durata acestei perioade, cei mici se vor bucura de multe surprize, animatii cu clowni si spectacole oferite de teatrul de papusi.

Pe data de 24 Februarie va avea loc extragerea marelui premiu, care va fi urmat la orele 16.00 de megaconcertul sustinut de Loredana si Taraful. In deschidere va concerta trupa Etnic, iar intregul spectacol va fi prezentat de Toni Tecuceanu (Cronica Carcotasilor).

La incheierea concertului se va putea urmari un impresionant spectacol de artificii.

Actiunea este organizata de Galeria Comerciala Carrefour Colentina în parteneriat cu Porsche Bucuresti Nord si Carrefour Voiaj.

Deschisa în 25 februarie 2004, Galeria Comerciala Carrefour Colentina are o suprafaţă de 22,266 mp, dintre care 3000 mp sunt alocaţi galeriei comerciale şi dispune de 1500 de locuri gratuite de parcare. Cele 37 de magazine şi 7 restaurante sunt vizitate zilnic de clienti din Bucureşti şi din zonele limitrofe, atat pentru cumparaturi cat si pentru petrecerea intr-un mod placut a timpului liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *