Evenimente, FILME

Gala Premiilor Emmmy, in direct la HBO

HBO va difuza in direct Gala Premiilor Emmy, in versiunea originala. Si in acest an HBO se afla in fruntea clasamentului general al nominalizarilor, avand un total de 101 de nominalizari.

Miniseria de razboi, Pacific, produsa si difuzata de HBO a obtinut cele mai multe nominalizari, 24 (printre care la cea mai buna miniserie, cea mai buna regie pentru o miniserie sau film TV, cele mai bune costume pentru o miniserie sau film TV, cea mai buna muzica pentru o miniserie sau film TV, etc.). Printre serialele care au primit nominalizari se numara productiile originale HBO True Blood, Big Love/Dragoste mare, Hung/Bine dotat si Curb your enthusiasm/Larry David, inamicul public nr.1, seriale pe care si publicul din Romania le poate urmari la HBO. HBO Romania va difuza si in acest an Gala Premiilor Emmy, editia a 62-a, in direct si in exclusivitate, in limba originala, nedublata. Ceremonia va putea fi urmarita in direct pe 30 august, de la ora 03:00 a.m., iar pe 31 august de la ora 20:00, veti putea urmari versiunea editata si subtitrata.

Despre HBO Romania HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991, oferind programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza . HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana. HBO aduce cele mai mari succese de piata, seriale originale premiate, evenimente in exclusivitate si cele mai mari vedete in casa ta. Canalul difuzeaza non-stop programe neintrerupte de publicitate. Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate. Sediul HBO Romania se afla in Bucuresti.

www.hboclub.ro; www.hbo.ro;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *