Evenimente

Gala Folk Om Bun 2010

Si anul acesta vom avea parte de o intalnire a „granzilor” folkului romanesc. Pe data de 7 martie, cu incepere de la ora 19.00, va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti „Gala Folk Om Bun 2010”. Spectacolul este organizat, ca si anul trecut, de Asociatia Culturala Dracula si face parte din proiectul national “ARTA CONTRA DROG 2010”, program care se desfasoara in parteneriat cu Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO) si Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor din Romania (ANCCSR).

Afisul spectacolului din acest an cuprinde nume de referinta pentru muzica folk din tara noastra. Alexandru Andries, Vladi Cnejevici, Victor Socaciu, Vasile Seicaru, Mircea Florian, Ceata Melopoica, Ada Milea, Maria Gheorghiu, Daniel Iancu si Doru Stanculesu ne vor incanta prin evolutiile lor scenice iar maestru de ceremonii va fi cantautorul sighisorean Adrian Ivanitchi.

Galele folk Om Bun au debutat in 1996, printr-un marton muzical desfasurat in exceptionalul decor oferit de Castelul Huniazilor din Hunedoara. Au mai fost apoi editii care s-au desfasurat la Deva, Mangalia, Constanta, Tg. Mures si, in ultimii sapte ani, la Bucuresti.
De-a lungul unui an in Romania se desfasoara mai multe festivaluri de muzica folk cu caracter national, aceste festivaluri culmineaza cu Gala „Om Bun”, evenimentul folk „numarul 1” al anului.
Artistii ce sunt invitati sa evolueze in Gala „Om Bun” sunt cei cu activitatea cea mai intensa de-a lungul unui an, care au lansat noi albume sau se bucura de notorietate nationala.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, TNB, Magazinul Muzica, reţelele de magazine Diverta, Germanos, Vodafone sau Carrefour, librariile Humanitas şi online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, mytiket.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro, vandbilete.ro.

Tel / Fax: 021 315.36.66
www.biletedelatati.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *