Evenimente

Gala Business Woman 2010

Pe 26 aprilie, la Athenee Palace Hilton, a avut loc a patra editie a Galei Business Woman Hall of Fame, eveniment ce premiaza doamnele ce au reusit in afaceri. In cadrul acesteia a fost lansata o noua editie a anuarului 33 Romanian Business Woman Hall of Fame.

Cu aceasta ocazie au fost premiate 33 de femei de afaceri din Romania, care au gasit cele mai bune solutii de management pentru traversarea cu succes a perioadei de criza.

Diana Metiu, proprietarul si general managerul agentiei de PR si publicitate Diana Metiu International a fost pentru al doilea an la rand inclusa in randul celor 33 de premiate, dovedind inca o data ca este o femeie de afaceri de succes.

Ce inseamna succesul pentru Diana Metiu? Succesul inseamna pentru mine libertate! Daca afacerea pe care o conduc imi da libertatea si mijloacele de a ma bucura de aceasta, inseamna ca am succes.

In cadrul galei au mai fost premiate: Camelia Sucu (proprietar Class Living), Nora Seroussi (president J&N Group Invest), Dana Mirela Ionescu (Chairman &CEO, Raiffeisen Capital & Investment), Maria Grapini (presedinte Grup Pasmatex), Cristina Batlan (fondator Musette) sau designerul Wilhelmina Arz.

DMI
office@dmi.ro
http://www.dmi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *