Stiri

Gadgeturi Logitech pentru Mac și Macbook

Logitech completează gama accesoriilor pentru Mac cu încă două dispozitive: Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard pentru Mac, iPad și iPhone și Logitech Rechargeable Trackpad pentru Mac.
Fiecare dispozitiv aduce noi dimensiuni modului în care navighezi și controlezi produsele Apple preferate. Tastatura Logitech Bluetooth Easy-Switch dispune de tehnologia Logitech Easy-Switch, precum Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810, ce te ajută să treci cu ușurință de la scrierea unui mail pe Mac la notarea câtorva idei pe iPad și imediat la trimiterea unui mesaj pe iPhone, doar apăsând un singur buton. În plus, Logitech Rechargeable Trackpad îți permite să folosești întregul set de gesturi multi-touch Mac pe o suprafață netedă de sticlă.
logitech 4 Mac

„Noile dispozitive Logitech sunt concepute având în vedere motivele pentru care utilizatorii își iubesc Mac-urile, iPad-urile și iPhone-urile si le fac pe acestea mai convenabile și ușor de folosit,” a precizat Mike Culver, vice președinte al diviziei brand development în cadrul Logitech. „Ambele dispozitive completează la nivel de design iPhone-ul sau iPad-ul și mai mult, vei aprecia managementul de eficientizare a energiei.”
Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard
Tastatura Logitech Bluetooth Easy-Switch se poate conecta cu până la trei dispozitive Apple în același timp, iar layout-ul Mac familiar dispune de tastele Command, Brightness și Mission Control.
Tastatura a fost concepută să maximizeze uzabilitatea și eficiența energiei. Iluminarea din spatele tastelor le face pe acestea foarte lizibile în întuneric, așa că poți tasta în orice mediu. Anticipându-ți nevoile, tastatura activează iluminarea atunci când mâinile se apropie de aceasta și se stinge sau se aprinde automat în funcție de cantitatea de lumină din încăpere.

Logitech Mac
Logitech Rechargeable Trackpad
Logitech Rechargeable Trackpad dispune de control multi-touch, pentru a face click, scroll, swipe, zoom și alte comenzi. Cu un design simplu și o suprafață de sticlă, trackpad-ul reproduce experiența de pe ouch-screen. Și pentru că zona de touch este mai mare decât cea de pe un notebook, poți folosi toată gama de gesturi multi-touch specifică Mac asftel încât să controlezi și accesa natural informația. În plus, trackpad-ul a fost dotat cu senzori de precizie și rezistență la amprente și zgârieturi.
În plus, trackpad-ul dispune de o autonomie îndelungată, se poate încărca printr-un cablu USB și poate fi folosit în timpul încărcării. Atunci când este complet încărcat, îl vei putea folosi o lună întreagă, putându-l închide sau deschide de la butonul On/Off. Cu ajutorul conectivității wireless Bluetooth, trackpad-ul răspunde de la o distanță de până la 10 metri.

Preț și disponibilitate
Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard și Logitech Rechargeable Trackpad vor fi disponibile în Europa din ianuarie 2013 la prețuri recomandate de 99,99 Euro și respectiv 69,99 Euro.

Despre Logitech
Logitech este lider mondial în dezvoltarea de periferice ce înlesnesc conectarea oamenilor la experiențele digitale pe care şi le doresc. Acoperind platforme multiple, expertiza hardware şi software a Logitech permite şi îmbunătăţeşte navigaţia digitală, divertismentul muzical şi video, gaming-ul, comunicarea în reţele sociale, comunicarea audio şi video prin Internet, securitatea video şi controlul sistemelor de home entertainment. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *