Vedete

Gabriela Cristea are concurente noi la "Nora pentru mama"

Cel mai vizionat reality-show de la acest moment din Romania “Nora pentru mama” devine din ce in ce mai interesant o data cu intrarea in casa a cinci fete noi, pregatite sa lupte pentru a castiga inima unuia dintre concurentii vechi sau a celor noi care vor intra in casa, dar si a premiilor in bani puse in joc de organizatori.

O data ce Diana, Ema, Raluca, Emilia si Claudia au intrat in concursul “Nora pentru mama” atmosfera din casa s-a schimbat, intrigile facandu-si din nou loc printre concurenti. Baietii, desi fac deja cupluri cu fetele vechi din casa, au fost foarte incantati de prezenta noilor fete si nu au ezitat sa le “studieze” si sa comunice cat mai mult cu ele pentru a-si da seama daca exista posibilitatea formarii unor noi cupluri.

Pe de alta parte, fetele vechi din casa nu fost foarte incantate de reactia baietilor. Astfel, in momentul intalnirii cu fetele proaspat intrate in casa, vechile concurente au fost destul de reticente si au avut grija sa le arate novicelor cine detine suprematia in casa “Nora pentru mama”. Pe de alta parte, mamele ramase in case au fost foarte incantate de noile fete declarand ca acestea sunt “frumoase, placute si destepte”.

Diana are 23 de ani si este studenta in Targu Mures. Despre ea, spune ca este sincera, echilibrata, vesela. Crede ca va fi o buna sotie deoarece este fidela si devotata. Participarea in competitia “Nora pentru Mama” reprezinta o mare aventura, mai ales ca nu a facut prea multe lucruri nebunesti pana in prezent pentru a castiga inima unui barbat.

Raluca are 19 ani, este eleva si locuieste impreuna cu parintii sai. Si-ar dori un partener sufletist, cu simtul umorului si cu un aspect placut. . Cel mai mult intr-o relatie o deranjeaza minciuna.  Nu o sperie nici un aspect al casatoriei deoarece “daca exista dragoste, restul vine de la sine”.

Emilia are 20 de ani si visul ei este sa devina cantareata. Emilia considera ca va fi o sotie buna deoarece va incerca sa-l inteleaga pe sotul ei si va face tot posibilul ca el sa nu se plictiseasca de ea. Alaturi de ea, partenerul se va simti iubit, special si nu ii va da ocazia sa ravneasca la altcineva.

Sursa: Kanal D

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *