Vedete

Gabriel Soto vine in romania pentru a sarbatori 10 ani de poveste Acasa

Gabriel Soto, actorul mexican care se numara printre cei mai frumosi barbati din lume, vine in Romania la invitatia postului Acasa pentru a sarbatori aniversarea a 10 ani de poveste. El va ateriza pe aeroportul Henri Coanda pe 31 ianuarie la orele 23.05 si este foarte nerabdator sa soseasca.

“Sunt foarte emotionat, ma bucur mult ca vin in Romania si vreau sa cunosc mai multe despre cultura acestei tari si despre oameni”, marturiseste Gabriel Soto, care a inceput inca de pe acum sa isi cumpere imbracaminte mai groasa, potrivita temperaturii din Romania, pentru ca in Mexic, in aceasta perioada a anului sunt aproximativ 20 de grade Celsius.

Actorul este ocupantul locului 2 la celebrul concurs de frumusete “Mister World”, sustinut in Turcia in 1996, titlu care i-a garantat recunoasterea la nivel mondial. Modelling-ul a fost marea lui pasiune, dar in paralel s-a pregatit si pentru a deveni un actor excelent, iar publicul de Acasa a avut ocazia sa il cunoasca datorita personajelor din telenovelele “Ingerasul”, “Perla, cararile iubirii” si “Padurea blestemata”, unde a avut rolul principal alaturi de Edith Gonzalez.

Gabriel Soto va ramine in Romania 3 zile in care va sarbatori alaturi de Acasa o frumoasa poveste, care dureaza de 10 ani si din care si el face parte. “Sunt foarte onorat ca voi fi Acasa la a 10-a aniversare a acestui post de televiziune, care a difuzat productiile in care am jucat, facindu-ma astfel cunoscut in rindul publicului roman”, a mai adaugat Gabriel Soto.

Sursa: Acasa TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *