LifeStyle

Gabriel Fatu era sa fie batut la mare!

Despre “Prestaţia” comediantului ce s-a remarcat în urma poantelor televizate pe OTV, părerile sunt diversificate. După unii, ar trebui să se lase de meserie. Alţii susţin că e talentat. De curând, un “păţit” al farselor actorului cu pricina a vrut să se răzbune pentru ceea ce i s-a întâmplat.

În fiecare an, pe la sfârşitul lunii august şi începutul lunii septembrie, la mare se întâmplă un mic “turneu” prin staţiuni, la care participă majoritatea artiătilor care au concertat pe Litoral. Anul acesta a fost o “inflaţie” de trupe dornice să evolueze la teatrele de vară, moment prielnic pentru cei aflaţi “la început” să se afirme. Revenind la Fătu, vă informăm că, la un concert, în timp ce prezenta publicului “desfăşurătorul”, a făcut cunoştinţă fără să vrea cu un domn de vreo 40 de ani, care a început să-l injure şi să-l muştruluiască din senis, de faţă cu ceilalţi spectatori.

“Asta mi-a distrus căsnicia!”

Motivul era unul destul de serios, am zice noi: Fătu îi distrusese căsnicia. Cel puţin aşa susţinea “impricinatul”, şi dorea ca toată lumea prezentă să afle acest lucru. Sesizând turnanta lucrurilor şi observând că lumea nu prea îl mai bagă în seamă, “actorul de pe OTV” a încercat să “redreseze” situaţia în favoarea lui, provocându-l şi mai tare pe cel care îl înjura. Proastă alegere! Omul a cărui căsnicie tocmai se dusese pe apa Sâmbetei s-a înfuriat în aşa hal încât a tăbărât pe scenă, pentru a-l învăţa minte pe Fătu! Au urmat cuvinte cu multe “bip”-uri, imposibil de reprodus în scris sau, în general, oriunde.

A scăpat fără vânătăi!

De la “actor ratat” la “biiiip… mă-tii”, toate injuriile au fost “ca la ele acasă” în gura “păţitului”. Din fericire pentru Gabriel, incidental nu s-a lăsat cu vătămări corporale, întrucât personalul care asigura paza teatrului a intervenit la timp. Nu se poate spune că Fătu a rămas impasibil în urma “atacului”, care i-a cam “zdruncinat” un pic credibilitatea în rândul celorlalţi spectatori. Poate ar trebui să se gândească la alt gen de “glume”, întrucât s-a convins şi el orice om ţine la căsnicia sa. Pe de altă parte, statisticile au arătat că doar 5 la sută din rândul bărbaţilor însuraţi sunt în stare să refuze o “extraconjugală”, mai ales dacă aceasta se prezintă sub forma Anei, asistenta lui Fătu. Vă vom aduce la cunoştinţă şi câteva detalii despre această Ana, pe care le ştim şi noi de la alţii, şi vă veţi convinge repede că rolul de “ispită” i se potriveşte destul de bine.

Atac-online.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *