Concerte, Evenimente

Future Mask 2007 – cel mai asteptat concert de revelion

Muzică, efecte pirotehnice, ploaie de lasere, lumini şi super atmosferă!
Luni, 31 decembrie, ora 21.00
Bilet: 60 RON

Future Mask este genericul sub care amatorii de muzică ÅŸi distracÅ£ie sunt invitaÅ£i să-ÅŸi petreacă Revelionul într-un cadru deosebit, la Expovest – Timisoara.

Organizatorii spectacolului – răspunzători pentru ediţiile trecute ale House Parade şi Trance Vibrations, îţi aduc un nou mega eveniment, în noaptea de revelion: Future Mask! Un super show cu efecte pirotehnice, ploaie de lasere şi multe alte surprize!

Primele 200 de persoane care acceseaza la concert si prezinta la intrare sigla Future Mask pe fundalul telefonului mobil vor intra in posesia unei masti oferite gratuit de organizatori !
Logo-ul se poate descarca accesand sectiunea extra pe site`ul www.futuremask.eu

Fii chiar tu printre primele 100 de persoane care acceseaza la concert, incepand cu ora 20:00 si te vei putea bucura de un fular gratuit marca FUTURE MASK !

La trecerea dintre ani, Robotii Future Mask vor prelua controlul !

Evenimentul va avea loc în 31 decembrie, la ora 21 (accesul în locaţie se va putea face începând cu ora 20), şi se va încheia pe 1 ianuarie 2008, la ora 7 dimineaţa, invitaţii speciali ai show-ului fiind:

YVES DERUYTER (Belgia): dj/producător belgian cu o experienţă de peste 20 de ani. Cover-ul la “Born Slippy” – Underworld este cel mai recent succes al său. În ultimii ani sound-ul său a evoluat de la techno la (hard) trance. Deruyter a mixat la cele mai mari evenimente, atât indoor, cât şi outdoor din lume, printre care May Day, Love Parade, Nature One, Trance Energy, Mystery Land şi Sensation Black.

CLIFF COENRAAD (Olanda): acest dj multitalentat, o legendă a scratch-ului şi un bun producător, împrospătează scena modernă a muzicii electronice cu câteva treceri între techno, trance, techhouse şi tot ce există între ele. Rezultatul? Fiecare set al lui este unic.

RE:LOCATE (Olanda): luând cu asalt scena trance la sfârşitul lui 2003, Paul Moelands (Re:Locate) a devenit unul din cei mai buni producători de trance al zilelor noastre. Seturile sale sunt o combinaţie de trance şi tech-trance ce au zguduit ringurile multor cluburi şi evenimente din lume.

LEON BOLIER (Olanda): unul din producătorii momentului, un dj/producător care va continua să scoată remixuri şi piese la toate label-urile importante. Ai grijă să nu-l ratezi la oricare din gigurile sale!

GALEN BEHR (Olanda): şi-a început cariera de dj/producător la o vârstă foarte fragedă, iar acum are o listă impresionantă de producţii şi remixuri. Datorită seturilor impresionante, Behr devine pe zi ce trece tot mai cunoscut ca dj.

SIED VAN RIEL (Olanda): unul dintre artistii momentului, Sied a mixat la Love Parade 2007 şi Intuition Summer Event, iar anul trecut alături de Tiesto în turneul acestuia din Cipru şi Turcia.

MC GUNNER (Olanda): unul dintre cei mai renumiţi mc ai Olandei se alatura echipei Future Mask in noaptea de revelion.

Concertul va avea loc in Timisoara la EXPOVEST (Calea Lugojului Nr.7).
Accesul in locatie se va putea face incepand cu ora 20:00
Concertul incepe la ora 21:00 si se va incheia la ora 07:00

Pretul unui bilet este 60 RON.

Detalii bilete: http://www.bilet.ro/concerte/9/204/

Biletele pot fi cumpărate atat online pe www.bilet.ro, cat si din reteaua de distributie bilet.ro, sau in Timisoara la centrul info din Iulius Mall şi la magazinul Flanco din Piaţa Victoriei. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.futuremask.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *