Evenimente, RETETE CULINARE

Fusion de ierburi aromate

În zilele de 9 şi 10 august 2010, Tourism, Hotel and Restaurant Consulting Group va avea onoarea de a organiza împreună cu AMBASADA INDONEZIEI la Bucureşti un training specializat pe Bucătăria Indoneziană.

Bucătăria indoneziană este recunoscută pe plan mondial ca făcând parte din TOPUL 10 al celor mai spectaculoase bucătării. Oferă o paletă largă de gusturi şi arome, cu numeroase influenţe asiatice (indiene, chineze), dar şi europene (prin colonizatorii spanioli, portughezi şi olandezi).

Aromată, de multe ori iute graţie sutelor de mirodenii diferite, bucătăria indoneziană respectă principiul filosofiei chinezeşti conform căruia ingredientele trebuie îmbinate armonios, într-un echilibru perfect.

CURSUL SE ADRESEAZĂ:
Tuturor celor pasionaţi de gastronomie, precum şi celor deja iniţiaţi în tainele bucătăriei indoneziene.

PROGRAM:
9 august
– noţiuni teoretice despre bucătăria indoneziană, supranumită „paradisul condimentelor”
– realizarea, montarea şi prezentarea preparatelor specifice

10 august
– competiţie cu premiu surpriză

Cursul va fi susţinut de un bucătar specialist din INDONEZIA.

PREŢ:
300 LEI

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Vă aşteptăm!

THR este principalul furnizor autorizat de pregătire profesională în turism şi industria ospitalităţii din România, cu o îndelungată experienţă în formarea profesională a adulţilor, cu certificare ISO 9001:2000 şi un număr de peste 20.000 de cursanţi în 10 ani de activitate.

GEORGIANA SURDULESCU, SPECIALIST RELAŢII PUBLICE
0746 761 518
021 5492 850
Bd.Poligrafiei, nr.3-5, sector 1
www.thrgroup.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *