Despre copii

Funtastic Land

Indiferent de varsta, 1 iunie este prilej de sarbatoare pentru copii, pentru parinti dar si pentru bunici. Special pentru copii care vor veni in Parcul Drumul Taberei, Centrul Cultural European Sector 6 si Primarul Sectorului 6, Cristian Constantin Poteras au pregatit un mega eveniment de o luna de zile. FUNtastic Land este organizat in parteneriat cu o firma specializata in evenimente de acest gen.
Parcul Drumul Taberei se va transforma, incepand de pe 31 mai 2009, si pana pe 28 iunie, intr-un mini parc de distractie cu spectacole, gonflabile pentru copii, comercianti si surprize. Copii vor dansa, vor canta, vor spune poezii, vor pleca acasa cu cadouri ce constau in dulciuri si jucarii. Duminica, 31 mai, de la ora 18.30, la Foisor, vor urca pe scena Grupul Do-Re-Mi si Clubul Copiilor Sectorul 6. Clovnii vor intretine atmosfera, vor imparti baloane, vor picta copii pe fata, si se vor distra alaturi de cei mici.
Partenerii evenimentului au pregatit bucurestenilor un targ cu vanzare pentru copii si atractii deosebite ce includ concursuri, spectacole si tombole cu premii. La tombola FUNtastic Land se vor castiga trei scutere electrice. Extragerea taloanelor castigatoare va avea loc la ora 20.00.
FUNtastic LAND va continua si saptamana viitoare. De marti, 2 iunie, copii se vor putea bucura de topogane gonflabile, iar casutele puse la dispozitia comerciantilor de firma partenera vor oferi vizitatorilor dulciuri, hainute si jucarii.
Pana pe 28 iunie, peluza de la intrarea Parcului Drumul Taberei va fi preschimbata intr-un mini orasel de distractie pentru copii. Vor fi montate gonflabile de diferite forme ce vor putea fi utilizate pana la ora 22.00.

PARC DRUMUL TABEREI
31 Mai 2009, ora 18:00 – 28 Iunie 2009, ora 22:00

office@ccesector6.ro
http://www.ccesector6.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *