Concursuri

LSD si Freeman Entertainment te scot la film!

A avut un vis: aurul. Disperat, Kenny Wells (Matthew McConaughey) face echipa cu un geolog la fel de lacom si pornesc in aventura vietii lor, in nemiloasa jungla indoneziana. Cand dau de mina de aur in valoare de 30 de miliarde de dolari, aventura se transforma in thriller, pentru ca jungla de pe Wall Street este cu mult mai periculoasa.
Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii de doua persoane la filmul GOANA DUPA AUR.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Goana dupa Aur, acest actor face un rol care ii solicita o vizibila transformare fizica, asa cum a mai facut-o in premiatul Dallas Buyers Club. Care este numele sau?

a. Jared Leto

b. Matthew McConaughey

c. Christian Bale

Cum poti pierde miliarde peste noapte? Mergi la cinema din 3 februarie si afla incredibila poveste in Goana dupa Aur, cu Matthew McConaughey, Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard, Toby Kebbell, Corey Stoll, Stacy Keach. Un film plin de actiune, aventura si umor despre cum se fac banii si, mai ales, cat de usor se pierd; un film despre o poveste prea frumoasa pentru a fi adevarata. Goana dupa Aur, un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 3 februarie.

Concurs pînă pe 15.02.2017 – câștigătorii sunt anunțați pe email.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *