LSD si Freeman Entertainment te invita la film: John Wick 2

Bine-ai venit inapoi pe holurile misteriosului Hotel Continental, in lumea asasinilor cu onoare si principii. Elegant si necrutator, politicos si implacabil, calm si mortal, legendarul asasin John Wick isi respecta juramantul de a-si apara confratii si e fortat sa porneasca intr-o noua misiune. Pentru el, nu e vorba de razbunare. Ci de dreptate. Si pentru asta e dispus sa sa calce peste cadavre.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii duble la filmul John Wick 2.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.
In seria John Wick, personajul principal este interpretat de acest actor, celebru pentru rolurile din Johnny Mnemonic, Speed, Point Break, seria Matrix, Constantine sau Devil’s Advocate. Care este numele sau?
a) Christian Bale

b) Matt Damon

c) Keanu Reeves

Din 17 februarie, Keanu Reeves revine la cinema in rolul lui John Wick 2, un action thriller criminal, cu Keanu Reeves alaturi de Common, Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick, Franco Nero, John Leguizamo, Ian McShane. Pregateste-te pentru actiune non-stop si nu uita: niciodata sa nu injunghii diavolul pe la spate. John Wick 2. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 17 februarie.

Concursul este activ pînă pe 25.02. Câștigătorii sunt anunțați pe mail.

Comments

 1. By Adi

  Reply

 2. By Lazar Adrian

  Reply

 3. By Sipoteanu Andreea

  Reply

 4. By burlacu corina

  Reply

 5. By velicu roxana

  Reply

 6. By burlacu MARIUS

  Reply

 7. By burlacu sergiu

  Reply

 8. By Ivan Veronica

  Reply

 9. By Calin Alexandru

  Reply

 10. By Constantin Ionescu

  Reply

 11. By Flore Daniel

  Reply

 12. By Diana Ionescu

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *