FILME

Fotomodele, un nou serial difuzat la Romantica

Incepand cu 10 mai, in fiecare sambata si duminica, de la orele 22.00, postul de televiziune Romantica va difuza un nou serial, “Fotomodele”, al carei protagonista este Linda Grey. Telespectatorii o pot revedea pe interpreta lui Sue Ellen din “Dallas”, intr-un nou rol exceptional.

“Fotomodele” este un serial in continuarea seriei “Melrose Place”, insa de data aceasta, personajul central este mama Amandei Woodward, Hillary Michaels, rol interpretat de Linda Grey. Hillary conduce o agentie de modele, Models Inc. H . Frumoasele tinere angajate la agentie impart o casa pe plaja, desi nu sunt chiar cele mai bune prietene. Fiecare din ele are o personalitate aparte si din cauza personalitatii lor intra adesea in conflict. Sarah este o naiva incepatoare, Julie-cea mai libertina dintre ele, Linda – are o relatie complicata si un trecut scandalos, Carie – vedeta agentiei, care se
straduieste sa ramana in top si Teri, sora ei mai mica a carei ambitie o duce, insa, in derizoriu.

Pe parcursul celor 29 episoade, fetele-model intra in tot felul de buclucuri, de la droguri la santaj, sinucideri, crime si jafuri. La fel ca si Amanda (personajul din Melrose Place interpretat de Heather Locklear), Hillary (Linda Gray) este o mana de fier care trebuie sa rezolve toate problemele in care intra fetele.
www.realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *