Evenimente

Ford Supermodel of the World 2007

Ford SupermodelLuni, 26 noiembrie, ora 19:30, la Sala Atelier a Teatrului National Bucuresti, are loc concursul ”FORD – Supermodel of the world 2007-Romanian Edition”, pentru desemnarea celui mai talentat tanar model din Romania.
Best Management Model, cunoscuta ca una dintre agentiile de top ale modelingului din Romania prin implicarea sa in cele mai importante evenimente fashion, este agentia care din acest an detine licenta concursului ”Supermodel of the World” si realizeaza conceptul evenimentului ”FORD – Supermodel of the world 2007-Romanian Edition” pentru prima oara in Romania, la standardele Ford Models.

”FORD – Supermodel of the world”, este un produs fashion marca Ford Models, cu renume la nivel mondial inca din 1980, care descopera cele mai fresh new faces de pe mapamondul modei.
Ford Models, cea mai veche agentie infiintata de Eileen si Jerry Ford in urma cu 61 de ani, lider in industria modelingului, cauta cele mai frumoase fete din lume, pentru ca ”recunoasterea tinerelor talente este o prioritate pentru FORD” .

In urma intensei campanii de scouting organizate de Best Management Model, in cele mai importante orase din tara, au fost selectate 12 modele, care vor participa la Finala concursului pentru ”FORD – Supermodel of the world 2007- Romanian Edition”- un concurs organizat la standarde high-fashion.

Castigatoarea concursului de la Bucuresti, care va primi titlul ”FORD – Supermodel of the world”, va reprezenta Romania la marea finala de la New York din ianuarie 2008 si poate primi marele premiu constand intr-un contract in valoare de 250.000 $ cu Ford Models.

Evenimentul ”FORD – Supermodel of the world 2007-Romanian Edition” se va bucura de prezenta unor nume sonore din domeniul modei, designeri, fashion editori, scouteri internationali, fotografi, pe plan national si international.

Mai multe informatii legate de concursul ”FORD – Supermodel of the world” 2007 se gasesc pe site-ul www.fordsupermodel.ro si www.stiletto.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *