AUTO

Ford Focus – Mașina Anului 2012 în România

Ford Focus a fost desemnată “Mașina Anului 2011 în România” în urma votului acordat de utilizatorii din mediul online pe site-ul Auto.ro.
Ford Focus a câștigat detașat cu un procentaj de 30% din totalul voturilor, în timp ce Range Rover Evoque a obținut un procentaj de 20% și BMW Seria 1 un procentaj de 19%, clasându-se pe următoarele două poziții la o diferență minoră.
Ford Focus

Masina anului

Auto.ro, în cadrul parteneriatului cu Asociația Presei Auto din România – APAR – a susținut ideea competiției în mediul online românesc oferind o platformă prin care utilizatorii de internet și-au exprimat opinia privind cea mai bună mașină dintre cele 10 finaliste aflate în competiție pentru titlul “Mașina anului 2012 în România”.

În urma votului acordat de jurnaliștii de specialitate ai APAR, Kia Rio a primit titlul oficial “Mașina Anului 2012 în România”. Avem astfel opinia jurnaliștilor de specialitate versus preferințele utilizatorilor din mediul online.

“APAR își reafirmă poziția de partener al publicului consumator de automobil, care se poate baza pe testele, analizele și informațiile competente oferite de presa auto românească” a precizat Andrei Taflan, Președintele Asociației Presei Auto din România.

“Suntem mandri că Auto.ro, în cadrul parteneriatului cu Asociația Presei Auto din România, a oferit utilizatorilor din mediul online românesc posibilitatea de a-și exprima preferințele alături de poziția oficială a jurnaliștilor specializați în domeniul auto”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Ford Focus

Caștigătoarea titlului, Ford Focus, una dintre cele mai premiate mașini, cea care a revoluționat segmentul compact în urmă cu 13 ani, se remarcă prin tehnologiile inteligente și inovatoare, dotările de nivel superior, atenţia deosebită acordată detaliilor, precum și nivelul ridicat de siguranţă. Ford Focus a fost Mașina Anului în Europa în anul 1999.

“Ne bucurăm să primim această distincție. Noul Focus, primul model global al Ford reprezintă un reper pentru compania noastră, obținând punctajul maxim de 5 stele EuroNCAP pentru siguranță. În plus, “mașina inteligentă”, dupa cum a fost denumită de presa din România datorită tehnologiilor avansate pe care le oferă, este și prima mașină ce a obținut 4 premii de siguranță EuroNCAP Advanced. Peste 10.000 de români au testat noul Focus și reacțiile pe care le avem din întreaga țară sunt pozitive. Modelul Focus joacă un rol cheie în ansamblul vânzărilor Ford la nivel european și suntem deosebit de încântați să stim că peste 3.000 de vizitatori on-line l-au ales drept Mașina Anului 2012 în România”, a declarat Henrik Nenzen, Director General Ford România.

Despre Auto.ro
Misiunea site-ului Auto.ro este de a-şi ajuta utilizatorii în procesul de tranzacţionare, simplificând căutarea şi vânzarea de maşini on-line, prin servicii care oferă mai mult decât simpla postare de anunţuri, pozitia sa pe piata fiind datorata experientei vaste in acest domeniu.
În acest scop, echipa Auto.ro a dezvoltat instrumentul AutoIndex, bazat pe facilităţile Bursa Auto Index, Avantaj Client, Sugestie Preţ şi Buget Fix, care oferă utilizatorilor informaţii complexe şi precise pentru a lua cea mai bună decizie de vânzare sau cumpărare. Aceste statistici și informații sprijină cumpărătorul privind achiziția în funcție de buget, nevoi și așteptări, și, totodată, ajută vânzătorul să își raporteze oferta la alte modele asemănătoare și să înțeleagă evoluția pieței

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *