LifeStyle

Forbes si Trump prezenti la evenimentul de lansare Forbes Romania prin Holograma 3D

Miercuri, 18 martie, a avut loc evenimentul de lansare a celei mai citite publicatii de business life din lume, editia in limba romana a prestigioasei reviste Forbes, in sala Le Diplomate a hotelului Hilton. Printre invitatii speciali ai evenimentului s-au numarat Steve Forbes, Redactor-Sef Forbes U.S.A., si celebrul om de afaceri, Donald Trump.

Steve Forbes si Donald Trump au fost incantati de ideea de a participa la evenimentul de lansare Forbes Romania prin intermediul unei proiectii holografice 3D utilizate in premiera in Romania. Cei doi le-au vorbit celor prezenti despre efectele crizei si si-au exprimat increderea in succesul de care Forbes Romania se va bucura. Prezenta hologramei 3D la evenimentul de lansare Forbes Romania dovedeste aplicabilitatea nelimitata a sistemului de videoproiectie holografica.

Tehnologia de videoproiectie holografica tridimensionala este detinuta in exclusivitate, in Romania, de AJRShows. In cadrul evenimentului, pentru proiectia holografica realizata cu un singur proiector, s-au folosit imagini si grafica 3D. Donald Trump si Steve Forbes au fost filmati pe platourile Globus din New York City, intr-un studio special amenajat pentru aceasta inregistrare. Montajul, editarea si grafica au fost realizate in totalitate de AJRShows intr-o permanenta colaborare cu beneficiarul, Adevarul Holding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *