Concerte

Folk for Life – muzica buna pentru o cauza buna

Fire Club Bucuresti organizeaza joi, 25 februarie, la ora 20.30, un concert caritabil de muzica folk. Banii obtinuti in urma acestui eveniment vor ajunge la Daniel Raduta, un tanar de numai 29 de ani care lupta impotriva leucemiei.
Concertul va fi sustinut de Razvan Bineata (Vampy), Ovidiu Scridon, Dan Vasilescu si trupa Micul Paris, iar rezervarile pot fi facute la numarul de telefon 0723268845.

Daniel Raduta (www.danielraduta.ro) a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica in septembrie 2009 si urmeaza sa devina tata la finele acestei luni. Pentru a-si putea creste copilul, insa, Daniel are nevoie de un costisitor transplant de maduva ce nu poate fi efectuat decat in strainatate, Romania neavand baza medicala si experienta necesara pentru o asemenea interventie. In urma unei mobilizari in online fara precedent in Romania, Daniel a reusit sa stranga o buna parte din suma necesara transplantului, dar mai are nevoie de inca 32.000 de euro pentru a acoperi costurile imense ale procedurilor clinice.
Campania online, pornita pentru a-l ajuta pe Daniel sa traiasca, va continua printr-o serie de evenimente offline. Concertul Folk for Life din Fire Club este cel de-al doilea eveniment organizat in Bucuresti, dupa Jazz for Life (cu Sorina Enea & Friends), si va fi urmat, pe 27 februarie, de un eveniment de amploare la Timisoara (Hotel Timisoara), care il are ca invitat pe Florin Chilian.

***
Fire Club Bucuresti

Pentru fiecare generatie cu siguranta a existat un loc in Bucuresti unde se intampla ceva ce nu se mai intampla nicaieri…Anii 2000 au fost cu siguranta adjudecati de “Fire”, club situat in centrul istoric al capitalei. Undeva pe strada Gabroveni din zona Lipscani exista din anul 2000 un loc sinonim cu o generatie. Locul unde muzica necomerciala a prins viata pentru prima data. Mai multe detalii pe www.fire.ro

***
Campania online, pornita pentru a-l ajuta pe Daniel sa traiasca, va continua cu diverse evenimente in Bucuresti si Timisoara. Concertul Folk for Life din Fire Club este cel de-al doilea eveniment organizatin Bucuresti, fiind precedat de concertul Jazz for Life, sustinut de
Sorina Enea saptamana trecuta.
www.zanarim.ro

http://www.zanarim.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *