Evenimente

Florin Piersic si Emilia Popescu, Straini in noapte

“Straini in Noapte” – regia Radu Beligan Cu: Florin Piersic si Emilia Popescu 19 octombrie 2009 la Opera Nationala din Bucuresti. Prin umor, farmec debordant, si o naturalete iesita din comun, cuplul actoricesc magnific Florin Piersic si Emilia Popescu cucereste publicul din toata tara jucand zilnic in piesa absolut fascinanta intitulata “Straini in Noapte”. Desi, au trecut doi ani de la premiera, piesa se claseaza si in prezent pe primele pozitii in preferintele iubitorilor de teatru.
Si pentru ca locurile din sala de spectacol sunt de fiecare data insuficiente, organizatorii au suplimentat sirul spectacolelor. Meritul revine deopotriva maestrului Radu Beligan celui care a regizat piesa ce s-a jucat cu sala plina si la Paris, sub denumirea – “Montagne Russe” – la teatrul lui R. Hossein, cu Alain Delon in rolul personajului masculin. Si, pentru ca aceasta piesa s-a dovedit a fi una dintre cele mai de succes piese de teatru din ultimii ani, maestrul Radu Beligan nu se opreste aici si pregateste o alta premiera incantatoare. Cei doi protagonisti, Florin Piersic si Emilia Popescu vor putea fi vazuti pe scena jucand intr-o noua piesa alaturi de alti doi actori de notorietate cel mai probabil la inceputul anului viitor.

Dar pana atunci, va anuntam ca mai aveti sanse sa fiti prezenti in sala Operei Nationale Bucuresti pe 19 Octombrie. Biletele sunt disponibile la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2 (la intrare in Aripa Calarasi), la casa de bilete a Operei Bucuresti si la Magazinul Ligia F (str. Pache Protopopescu nr.23).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *