Vedete

Florin Piersic jr la Hotel Scala, pe Evo TV

Dialogul dintre Florin Piersic jr si Sergiu Mihalcea, filmat la Hotel Scala din Bucuresti, poate fi vizionat acum on-line, pe Evo TV. “Un loc prea frumos ca sa fie adevarat. Dar este”. Asa nota Florin Piersic jr in cartea de oaspeti, la data interviului.

“Exclusiv. Florin Piersic Jr. Despre intimitatile romanului, despre Florin Piersic Senior, despre Femei, despre Fetita sa, Despre Viata, despre Lume si Demoni!”, anunta pe pagina de facebook Sergiu Mihalcea, initiatorul proiectului Evo TV, prima televiziune on-line din Romania.

Mai multe despre “Romantic porno” si demonii din viata lui, despre faptul ca pe lumea asta nu poti controla nimic, despre femei importante din viata artistului si despre tatal cu har, care a facut prea multi oameni fericiti puteti afla direct de la actorul, scenaristul, regizorul, producatorul, scriitorul, fiul, tatal si iubitul Florin Piersic jr.

“Un loc prea frumos ca sa fie adevarat. Dar este. Asa nota Florin Piersic jr in cartea noastra de oaspeti, la data interviului. Sper ca fiecare (re)intalnire a lui cu publicul, on-line sau off-line, sa fie la fel de frumoasa si de generoasa ca si randurile pe care ni le-a lasat noua drept amintire. Ii multumesc pentru aprecierea si caldura cu care ne-a transmis impresia placuta a timpului petrecut la noi”, afirma Mirela Alexandrescu, Director Hotel Scala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *