Concerte

Florin Chilian in concert la BOTOSANI

Florin Chilian, pentru prima oara in fata publicului din Botosani. Un concert de nota zece! Vineri, 6 mai, ora 21, Dallas Pub

Artitude iti aduce un concert de nota 10, in Botosani.

Florin Chilian vine, pentru prima oara in fata publicului din Botosani, vineri 6 mai incepand cu ora 21 la Dallas Pub

Muzica lui Florin Chilian poarta amprenta autoironiei, a criticii la adresa unei societati contemporane, dar si a suferintei.

La trei ani si jumatate fugea dintr-un camin-internat, unde fusese “uitat” de cei care-l cresteau. La 16 ani isi castiga existenta ducandu-i sculele lui Vali Sterian. A invatat sa cante singur, fara sa urmeze cursuri special. Isi scrie singur textele.

Astazi, este unul dintre cei mai de success si apreciati cantautori romani. Vocea sa, usor nazala, al carei timbru trece de la unul ragusti la tipat, il face special.

A debutat pe marile scene relativ tarziu, la 30 de ani, si a facut furori cu primul album, Iubi – interfata la realitate (in 2001). Al doilea album, “Zece porunci- Raport despre starea natiunii”(in 2005), de inspiratie biblica, va fi o palma data tuturor ipocritilor.”Autistul – Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi”, al treilea album a fost lansat in 29 iunie 2010, album ce a castigat “Discul de Platina” – peste 20.000 de copii vandute.

Florin Chilian, ne-a facut sa ne indragostim de muzica lui odata cu piesa `Zece`, inclusa pe albumul “10 porunci “. `Zece` a stationat saptamani la rand pe primul loc, in topurile nationale, un mare merit pentru succesul piesei avandu-l si videoclipul lucrat in animatie 3D, unul din cele mai bune videoclipuri realizate vreodata in Romania.

Artitude va invita la un concert de nota 10, plin de caldura si sensibilitate!

Pretul biletului este de 30 de lei.

Biletele s-au pus in vanzare la Dallas PUB

REZERVARILE se fac la club la 0752 827 475

Presa si Artist 0726 688 658 – Narcisa Sirboiu.

www.artitude.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *