MUZICA

Florin Chilian – Disc de aur pentru' IUBI- interfata la realitate' reeditare 2008

ÃŽntâi refuzat ÅŸi acum premiat. Aceasta este povestea, pe scurt, a lui Iubi (Interfaţă la realitate), albumul care 7 ani a aÅŸteptat recunoaÅŸterea lumii muzicale. Un album reeditat care s-a vândut în 10.000 de unităţi în numai 2 luni. Marti 8 Iulie: Ziua îndelung aÅŸteptată în care Florin Chilian va primi Discul de Aur pentru ‘Iubi’.

Cu 7 ani in urma, nimeni nu i-a dat nicio sansa. Nimeni nu a crezut in albumul lui Florin Chilian. Dupa 7 ani, aIubicesta a fost reeditat de Roton si surpriza: s-a vandut in numai 2 luni in 10.000 de exemplare. Poate gusturile romanilor s-au schimbat sau poate romanii au devenit mai sensibili, mai exigenti, poate au inceput sa faca diferenta intre calitate, autenticitate si hiturile de-o vara pe care le uiti usor, poate toate acestea i-au determinat sa cumpere un cd pentru a-l pastra in colectia personala. Cert este ca, rezultatul acestui comportament se regaseste in Discul de Aur pe care Florin Chilian il merita pe deplin si pe care atat de mult timp l-a asteptat si l-a si primit.

Vor fi alaturi de Florin prietenii dragi, presa, toti cei care il apreciaza pentru rabdarea si lupta sa constanta impotriva non-valorilor. Intr-o atmosfera placuta si destinsa, se va canta, se va sta la un pahar de vorba iar toti cei prezenti vor ramane cu ‘Iubi’ in minte si in suflet, cu speranta ca vor impartasi mai multe momente ca acesta cu Florin Chilian

Asociatia “Artitude”

B-dul Garii de nord nr.6-8

Sector 1, Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *