Evenimente

Florian Pittis – festival de arta pentru liceeni

Consiliul Elevilor Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti si Trupa de teatru AS, in parteneriat cu Teatrul Lucia Sturdza Bulandra organizeaza a patra editie a Festivalului national de arte pentru liceeni Florian Pittis, un concurs dedicat exclusiv trupelor de liceeni care iubesc teatrul si muzica.
In cadrul festivalului s-au inscris mai bine de 50 trupe de teatru si muzica din liceele din tara, iar in urma selectiei au ramas in concurs cele mai bune spectacole si piese.

Finala festivalului va avea loc la Sala Izvor a Teatrului Lucia Sturdza Bulandra in urmatoarele zile, incepand cu orele 19:00: luni, 9 mai sectiunea muzica; marti, 10 mai – sectiunea teatru. Miercuri, 11 mai va avea loc gala si festivitatea de premiere, in cadrul careia Mircea Vintila, Zoia Alecu, Ducu Bertzi si Nicu Alifantis vor sustine un recital in memoria lui Florian Pittis.

Juriul care va evalua prestatiile concurentilor este format din: Mihai Constantin actor al Teatrului Lucia Sturdza Bulandra ; Irina Petrescu actrita a Teatrului Lucia Sturdza Bulandra; Ducu Bertzi interpret si compozitor; Virgil Iantu – interpret si om de televiziune; Victor Ioan Nicolae Presedintele juriului; director al Colegiului National Gheorghe Lazar; Anda Pittis Presedinte de onoare al juriului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *