Concursuri, Despre copii

Flori de mai, un nou concurs cu premii de la Editura Edu Romania

In perioada 25 aprilie 2011- 20 mai 2011 se va desfasura concursul “Flori de mai”, organizat cu sprijinul Editurii Edu Romania. Pot participa copii cu varste intre 3 si 11 ani (care frecventeaza gradinita sau clasele primare).

Un nou concurs cu premii ii asteapta pe copii luna aceasta pe portalul “Talente de Nazdravani”. In perioada 25 aprilie 2011- 20 mai 2011 se va desfasura concursul “Flori de mai”, organizat cu sprijinul Editurii Edu Romania. Pot participa copii cu varste intre 3 si 11 ani (care frecventeaza gradinita sau clasele primare).

Concursul va fi alcatuit din trei probe, fiecare desfasurandu-se pe parcursul unei saptamani. Pe langa realizarea temei, copiii trebuie sa acorde puncte colegilor de grupa, pentru a stabili clasamentul final al concursului. Probele vor pune la incercare indemanarea si creativitatea. Sper ca parintii sau indrumatorii au suficient timp liber, caci temele nu vor fi deloc usoare.


Prima proba trebuie finalizata pana la data de 1 mai. Incepem cu o tema usoara, de pictura: Primavara in acuarele. Copiii trebuie sa realizeze un peisaj de primavara, numai in acuarele, astfel: prescolarii, pe tema “Gradina mea cu flori”, iar scolarii, pe tema “Primavara in livada”. Mentionez ca in cazul scolarilor foaia trebuie acoperita integral cu acuarele. Copiii trebuie sa lucreze singuri.

Celelalte doua probe se vor desfasura intre 1-8.05, si 9-15.05.

Concursul Flori de mai beneficiaza de 14 premii oferite de Editura Edu, constand in pachete cu softuri educationale, adaptate varstei. Copiii care participa la toate cele trei probe ale concursului vor avea o singura sansa la tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre premiile recomandate. Fiecare castigator va primi un singur pachet adaptat varstei sale sau nivelului de studiu, din colectia editurii, disponibila la adresa www.edituraedu.ro

In cazul grupurilor de copii care participa sub coordonarea unui cadru didactic, si nu a parintilor, numarul de lucrari ce pot fi inscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Premiile nu pot fi transformate in bani, si se expediaza numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In cazul unui premiu nerevendicat in 7 zile de la anuntarea castigatorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorti celorlalti participanti.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 18 mai, detaliile urmand a fi comunicate in timp util participantilor la concurs.

Mai multe detalii despre participare in pagina dedicata probei.
http://talentedenazdravani.ro/blog/2011/04/22/flori-de-mai-un-nou-concurs-cu-premii/

http://www.TalentedeNazdravani.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *