AUTO

Florentin Petre lasă fotbalul pentru automobilism

La mai putin de o saptamana de la retragerea sa oficiala din fotbal, Florentin Petre ridica piciorul de pe minge, apasa serios pedala de acceleratie si semneaza deja prima victorie in Campionatul de Circuit al Bulgariei – la Kaloyanovo, cu un avans consistent fata de locul secund.

Florentin Petre

Inca din 2009 Florentin Petre, participa la Campionatul de Viteza pe Circuit din Bulgaria unde in 2010 devine campion, deasemeni participa cu succes la etape de Viteza pe Traseu Montan. Un profesionist desavarsit al fotbalului, Florentin aspira acum clar si la performanta automobilistica de varf.

In Decembrie 2010 la “Gala Fotbalului Romanesc”, Florentin Petre primea cupa pentru “Cea mai Spectaculoasa Revenire a Anului” din mana lui Vali Porcisteanu – cel mai bun pilot Roman din Campionatul National de Raliuri 2010.

Florentin Petre si-a afirmat si atunci hotarirea de a se implica in viitor cu toate puterile in automobilism. Inca de anul trecut, o autentica empatie s-a manifestat intre staff-ul Prista Oil Romania SA si Florentin Petre.

“Prista Oil este o companie deosebit de interesanta si de dinamica. Sunt onorat sa port culorile galben negru. Este o colaborare de suflet, nascuta din respect reciproc si nu din motivatii financiare”. Florentin Petre alearga pe un Renault Clio Super 1600 complet decorat de Prista Oil Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *