Stiri

Flamingo Reseller Convention

În zilele de 4 şi 5 mai, Flamingo Distribution Center (FDC) va organiza la World Trade Center, Bucureşti, o nouă ediţie a FRC, întalnire de tradiţie cu partenerii de distribuţie precum şi cu alţi membri semnificativi ai comunităţii de afaceri.

Evenimentul, de tip “porţi deschise”, doreşte să reunească în acelasi context distribuitorul si partenerii sai, vendorii şi piaţa locală, pe scurt: cererea şi oferta.

În acest an, convenţia va îmbrăca forma de club, conceptul fiind generat de trecerea într-o nouă etapă, marcată de o apropiere si mai mare faţă de parteneri, de o asumare de către fiecare parte a rolurilor şi de o cunoaştere mult mai în detaliu a nevoilor pieţei, pentru a le răspunde în mod adecvat.

La clubul FDC ÅŸi-au confirmat participarea câteva nume sonore din portofoliul de vendori Flamingo precum: Intel®, Microsoft, Olympus, Sony, IBM, Lenovo, SMC ÅŸi alÅ£ii.

Cititi tot articolul!

One Comment

  1. Mereu fac asta, exact la CERF. Pacat ca nu sunt atat de “tari” si de jmecheri, incat sa se ia la tranta acolo in ring, cu totzi furnizorii de echipamente si softuri. Ei nu ei trebuie sa fie mai cu motz… De fapt ei sunt “tari” (de cap) ! 🙁

Comments are closed.