FILME

Fiul lui Ilarion Ciobanu lanseaza un serial de comedie online

Tânărul regizor Ioachim Ciobanu propune publicului din România un serial de comedie difuzat excusiv online si produs de compania Fatcat Films. Din 1 Decembrie 2011 serialul poate fi vizionat pe www.yabuhaha.com si pe Facebook.

Primul afis al YabuHahaPrimul afis al YabuHaha

 Publicul va alege personajele pe care vor să le vadă în continuare

Ioachim Ciobanu

 

YabuHaha este un serial românesc produs și regizat de Ioachim Ciobanu, fiul regretatului Ilarion Ciobanu.

Serialul se lansează online pe 1 Decembrie 2011.

Inedit de la cap la coadă, YabuHaha implică publicul cu elemente interactive și povești secundare pe Facebook unde se pot găsi deja și câteva din personaje. Paginile lor sunt administrate personal de către actorii ce le interpretează, stabilind astfel un dialog direct cu audiența.

Serialul are o construcție neliniară și este adresat, după cum declară regizorul său “celor ce sunt zilnic înghesuiți de prostia și nebunia din jur și își doresc să o vadă luată peste picior.

Publicul va alege personajele pe care vor să le vadă în continuare. Acestea vor fi dezvoltate mai departe dar vor veni desigur și altele noi pe parcurs.”

Vor apărea mai multe episoade deodată, fiecare constituind un pilot pentru un fir narativ separat. Construcția are loc pe orizontală, deschizând mai multe porți pentru mai multe tipuri de povești.

YabuHaha reprezintă o premieră în România, fiind primul produs de ficțiune realizat exclusiv pentru mediul online care se bazează puternic pe interacțiunea cu publicul, preluând elemente specifice până acum doar emisiunilor de tip reality.

De ziua României apar primele episoade create special pentru internet pe www.yabuhaha.com. Cum spune și trailer-ul serialului: “Se vor naște eroi… vom râde de ei”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *