MUZICA

Firma se vede si la VH1

Dupa nominalizarea la MTV Europe Music Awards la categoria “New Sounds of Europe”, la care au ajuns in finala cu inca doua tari, dupa ce i-au impresionat pe Foo Fighters, Snoop Dogg si Wyclef Jean cu piesa “Baby is crying”, trupa Firma pare sa nu se opreasca si bine face!

Cei cinci baieti au atras atentia mai marilor de le MTV Londra care au considerat ca videoclipul piesei “Baby is crying” trebuie sa intre in playlist-ul VH1 International.    

Firma este singura trupa nominalizata la “New Sounds of Europe” cu un videoclip ce se difuzeaza pe un post international de muzica, lucru ce confirma inca o data ca participarea lor la Premiile de la Munchen nu este o intamplare, ci un merit! 

Baietii sunt cu atat mai ferciti cu cat scenariul si regia clipului poarta semnataura lui Rocca, solistul formatiei, si a lui Bogdan Popoiag.

“Tot ceea ce ni se intampla este rezultatul unei munci care dureaza de ceva timp deja. Ne simtim onorati si mandri in acelasi timp ca muzica noastra a fost remarcata si se promoveaza acum in toata Europa”, a declarat Rocca.

“Baby is crying” este primul single extras de pe albumul “Exit”, material discografic lansat pe piata impreuna cu MediaPro Music si care se gaseste deja in toate magazinele de muzica din tara.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *