LifeStyle

Firma Louis Berger a fost nominalizata ca Project Manager pentru reabilitarea Stadionului National „Lia Manoliu”

In data de 31 decembrie 2007 Primaria Municipiului Bucuresti a semnat contractul de servicii de consultanta pentru modernizarea si reabilitarea Stadionului National “Lia Manoliu”, atribuit consortiului de firme Louis Berger. Consortiul strain este format din trei companii membre ale concernului Louis Berger, si anume compania franceza Louis Berger SAS, Louis Berger International si firma americana de arhitectura Berger Devine Yaeger. Louis Berger SAS a fost nominalizata drept coordonator al acestui proiect, cu o durata de executie de aproximativ 32 luni. Valoarea serviciilor de consultanta se ridica la peste 1,6 milioane de euro.

Grupul Louis Berger, prin compania Berger Devine Yaeger, a realizat numeroase alte proiecte similare, in intreaga lume, printre acestea numarandu-se: Stadionul Olimpic din Sydney, Australia, Stadionul Wembley din Marea Britanie, Stadionul H.H.H. Metrodome din Minneapolis, USA si Stadionul National din Dublin, Irlanda.
Conform declaratiilor domnului Chris Germanacos, Prim Vicepresedinte si Director pentru Europa, compania Louis Berger este implicata in prezent in negocierea mai multor contracte de management al proiectelor, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in alte tari din Europa, cu investitori din Franta, Marea Britanie, Spania, Israel si Grecia.
Printre clientii Louis Berger din Romania si din regiune se numara mari investitori privati si firme aflate in clasamentul anual al celor mai profitabile companii din Statele Unite („Fortune 500”), compania prestand servicii de consultanta pentru toate tipurile de proiecte de cladiri, infrastuctura si dezvoltare.
Louis Berger este un concern independent de firme de consultanta, prima dintre acestea fiind infiintata in 1953. Sediile sale centrale sunt situate in Paris (Franta) si Washington DC (Statele Unite ale Americii). Printre domeniile sale de activitate se numara consultanta si asistenta tehnica pentru toate specializarile ingineriei, inclusiv ingineria mediului, precum si dezvoltarea economica.
Pe plan mondial, concernul Louis Berger a fost plasat in repetate randuri pe primele locuri ale clasamentului celor mai importante 10 firme de consultanta din lume, intocmit de catre prestigioasa publicaţie independenta din SUA, “Engineering News Record” (ENR). Pentru detalii, va rugam consultati http://www.enr.com .

Biroul regional pentru Europa Centrala si de Est este situat in Bucuresti, Romania. Cu peste 16 ani de activitate, peste 200 de proiecte incheiate si avand sute de angajati, Louis Berger este una dintre cele mai mari companii internationale de consultanta atat in Romania cat si in regiune.

Madalina Randasu

www.louisberger.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *