FILME

Filme noi

O serie intreaga de oameni cauta in fiecare zi filme, filme noi si filme din 2010. Dar unde sa gasesti filme noi din 2010? Poti incerca un download de pe torrente, DC++ si alte solutii clasice. Dar toate datele legate de download de filme trec prin serverele furnizorului tau de Internet. Ele pot ajunge la politie printr-o simpla cerere. Gandeste-te, te piraste cineva…

Filme noi

Pe de alta parte, foarte multe site-uri au inceput sa ofere filme gratis. Filme bune, precum sectiunea filme la Realitatea, unde acum este The Crow. Am vazut filme si pe Adevarul.
Ma rog, nu sunt filme din 2010, dar sunt filme relativ noi. Iti trebuie un monitor wide si doua boxe si vezi filme gratis cat vrei.

Sunt si site-uri mai avansate. Ele ofera filme online si sunt filme bune, filme noi din 2010. De exemplu, VFO. Nu stiu cine le-a dat dreptul sa difuzeze aceste filme online. Poate ca nici nu au drepturi. Nici serverul nu ii tine foarte bine, probabil tocmai pentru ca multa lume cauta filme gratis.

Principala problema cu filmele online? Filmele gratis, online, nu prea au subtitrare in limba romana. Unele nu au nici coloana sonora prea buna, dar asta e alta problema. Nu au subtitrare decat putine filme, mai ales filme noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *