FILME

Filme noi la Grand Cinema: Agentul de la U.N.C.L.E si Misiune Imposibila: Natiunea Secreta

Grand Cinema and More va oferi senzatii tari iubitorilor de cinema vara aceasta. “Agentul de la U.N.C.L.E” si “Misiune Imposibila: Natiunea Secreta” vor putea fi vizionate in exclusivitate in sala Grand Ultra, oferind spectatorilor posibilitatea de a experimenta tehnologia revolutionara a sistemului Dolby Atmos.

Sistemul Dolby Atmos este cea mai noua tehnologie audio surround, care permite atat pozitionarea foarte precisa a sunetului in interiorul salii, cat si miscarea lui foarte realista in functie de actiunea filmului. Abordarea revolutionara a acestei noi tehnologii este ca sunetele sunt redate sub forma unor obiecte audio pozitionate independent într-un spatiu tridimensional, creand o ambianta sonora de un realism care iti taie respiratia.

Filmul de actiune „Misiune Imposibila: Natiunea Secreta” regizat de Christopher McQuarrie este continuarea seriei de succes, in care agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) are o noua misiune, mult mai dificila decat cele din trecut. Alaturi de echipa sa, acesta lupta pentru apararea lumii impotriva Sindicatului, o organizatie criminala formata din agenti cu pregatire militara. 31 iulie este data de la care filmul va putea fi vizionat cu sunet Dolby Atmos.

Agentul de la U.N.C.L.E” este o productie Warner Bros. Pictures, în regia lui Guy Ritchie, care ilustreaza actiunea de la inceputul anilor `60, când Napoleon Solo (Henry Cavill), agent CIA si Illya Kuryakin (Armmie Hammer), operator KGB se transforma din rivali in aliati. Misiunea lor este de a opri o organizatie criminala internationala din a folosi arme nucleare impotriva umanitatii. Din distributie mai fac parte si Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris si Hugh Grant. Puteti vedea acest film cu sunet Dolby Atmos din 21 august, exclusiv la Grand Cinema & More.

Sala Grand Ultra aduce in premiera un grad unic de confort si design, fiind dotata cu cel mai mare ecran de cinema din Romania – mai mult de 270 mp, dubla proiectie de rezolutie 4K, design black box si revolutionarul sistem Dolby Atmos.

Programul tuturor filmelor disponibile in sala Grand Ultra poate fi consultat pe site-ul http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-ultra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *