FILME

Filme de Crăciun, filme de familie, la Diva

DIVA difuzează în intervalul 6-10 decembrie, trei filme în premieră în România: Crăciun de veteran, Crăciunul la Evergreen: Scrisori către Moșul și Clopoței de Crăciun.

Freelance photographer Sam grew up spending summers at her family’s vacation home on Cape Cod, where she and Mike, a local boy, became inseparable friends. The untimely death of Sam’s mother brought those summers to an end for Sam, who couldn’t bear the thought of returning. Thirteen years later, they meet again when she returns to Cape Cod for her father’s Christmas Eve wedding. Their feelings for one another are still strong but their stars may not align: Sam is close to landing a staff position at a Boston newspaper and Mike is on track for a new job in London. Photo: Emilie Ullerup Credit: ©2018 Crown Media United States LLC/Photographer: Ryan Plummer[/caption]

Vineri, 6 decembrie, de la ora 19:40, DIVA difuzează filmul Crăciun de veteran (A Veteran Christmas, 2018). Grace (Eloise Mumford), o femeie cu carieră militară de pușcaș marin, rămâne în pană cu mașina în Cincinnati și primește ajutor de la judecătorul Joe Peterson (Sean Faris). Grace acceptă să locuiască în casa lui de oaspeți și cunoscându-l mai bine, se îndrăgostește de el, dar se întreabă dacă Joe o să reușească vreodată să treacă peste fosta sa iubită, Marnie.

Duminică, 8 decembrie, de la 16:00 publicul descoperă cum arată Crăciunul la Evergreen: Scrisori către Moșul (Christmas in Evergreen: Letters to Santa, 2018). Acțiunea începe când Lisa (Jill Wagner) decide în ultima clipă să călătorească în Evergreen de Crăciun și află că un magazin istoric și-a închis porțile. Folosind talentul ei de decorator și îndemânarea lui Kevin (Mark Deklin), un profesionist în renovări, Lisa decide să păstreze spiritul Crăciunului în micul oraș Evergreen.

Marți, 10 decembrie, de la 16:00, DIVA difuzează filmul Clopoței de Crăciun (Christmas Bells Are Ringing, 2019). Samantha (Emilie Ullerup) este fotograf. Ea clălătorește în Cape Cod pentru nunta tatălui ei, care va avea loc în ajunul Crăciunului și se angajază să îl ajute pe Mike (Josh Kelly), un prieten din copilărie, să realizeze un proiect de fotografie extrem de important care ar putea să o ajute foarte mult în carieră. În mijlocul evenimentelor se îndrăgostește și realizează că, de Crăciun, nu este important unde ești dacă ai familia aproape.

Să înceapă numărătoarea inversă până la Crăciun cu cel mai îndrăgit program de la DIVA. “Trăiește Crăciunul” vine cu filme în premieră în zilele de marți și duminică, de la 16:00 și serile de vineri, de la 19:40!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *