FILME Archive

Diva: serie de filme de comedie pe 1 mai

După ce muncești mult, Diva te invită să râzi și mai mult și îți propune o zi plină de comedii pentru 1 mai, de la 12:00.

Seriale: Castle vine la Diva începând de luni, 23 aprilie, ora 19-00

Castle aduce la DIVA în această primăvară o combinație unică de dragoste și aventură începând de luni, 23 aprilie la ora 19:00, cu două episoade de luni până vineri.

Misterele Scrisorilor Pierdute revine la Diva din 15 aprilie

Filmul serial Misterele scrisorilor pierdute revine la DIVA în această primăvară, aducând din nou în atenția publicului combinația de romantism, comedie și dramă de duminică, 15 aprilie, la ora 16:00.

Le grand bleu / The Big Blue în România la aniversarea de 30 de ani

Marele albastru pe cel mai mare ecran din România, în prezența protagonistului Jean Marc-Barr. Unul dintre cele mai importante filme-cult ale anilor ’80, Marele albastru (Le grand bleu / The Big Blue, r. Luc Besson), revine în România pe marele ecran din Piața Unirii la aniversarea a 30 de ani de la lansare. Proiecția-eveniment va

Am văzut L’Atelier al lui Laurent Cantet

Am fost aseară la avantpremiera filmului L’Atelier al lui Laurent Cantet, câștigatorul premiului Palme d’Or în 2008 cu drama Entre les murs. Filmul a fost prezentat la ultima ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, în secţiunea Un Certain Regard. Puteți vedea și trailerul.

Pororoca este din 19 ianuarie în 26 de cinematografe din România

Pororoca, filmul care i-a adus trofeul pentru Cel mai bun actor lui Bogdan Dumitrache la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian, va fi lansat în cinematografele din România pe 19 ianuarie. Pororoca va rula în 19 orașe din România, în 26 de cinematografe.

Anatomia lui Grey: sezonul 11

Anatomia lui Grey: prieteniile și mariajele sunt puse la încercare în noul sezon 11 al serialului.

Recomandare: filmul Meda sau Partea nu prea fericita a lucrurilor

Am fost ieri seară la filmul Meda sau Partea nu prea fericita a lucrurilor, un film românesc despre dramele celor de la țară, puternic ancorat în realitate și foarte dur. L-am văzut în același timp cu Victor, mulțumesc pentru invitație Cristinei.

Anatomia lui Grey, sezonul 10 la Diva

Chiar dacă furtuna a trecut, relațiile și poveștile de iubire care s-au înfiripat în spitalul Grey Sloan Memorial trebuie să supraviețuiască, în sezonul 10 al serialului Anatomia lui Grey, care are premiera la DIVA marți, 5 septembrie, cu două episoade difuzate de la ora 21:00. Evenimentele tragice testează legăturile, iubirea nu rezistă în anumite cupluri,

Producția originală Sony Pictures Television, Absentia, premieră în România pe AXN

Sony Pictures Television (SPT) Networks anunță difuzarea serialului Absentia, cea mai nouă producție originală a companiei, în această toamnă, pe AXN. Serialul detectiv o are în prim plan pe faimoasa actriță Stana Katic și este produs pentru SPT de către Masha Productions.