FILME

Film serial: Humans sezonul doi vine pe AMC

Roboții umanoizi au devenit o parte integrată a societății, servind cu obediență și protejând oamenii. Însă ce se întâmplă când acestor synth-uri li se dă dreptul la o conștiință și o voință proprie? Al doilea sezon din ”Humans” explorează posibilitățile și limitările relațiilor dintre populația synth-urilor și omenire și ridică întrebarea dacă numărul în creștere al synth-urilor cu conștiință merită aceleași drepturi ca ale oamenilor.

Familia Hawkins se luptă să lase în urmă evenimentele petrecute. Eforturile lor sunt cu atât mai complicate cu cât sunt atrași în această luptă pe neașteptate, fiind purtați de vechii lor prieteni, synth-urile conștiente. Pe măsură ce capacitățile lor emoționale se dezvoltă, synth-urile sunt împinse la limită, confruntându-se cu dubii morale uriașe privind locul lor în lume.

În timp ce o organizație misterioasă amenință să exploateze secretul prețios din spatele conștiinței roboților, posibilitățile și limitările relațiilor dintre populația synth-urilor și omenire sunt puse la testul suprem.
EPISODUL 1

Pe măsură ce familia Hawkins se luptă să uite evenimentele întâmplate, un musafir ajunge neanunțat la ușa lor. Trăind ca un fugar în Berlin, Niska se află în fața unei decizii critice, în timp ce în Regatul Unit, Mia, Leo și Max se ascund pe coastă. În San Francisco, Athena Morrow, un om de știință condus de înverșunare, este recrutată de Milo Khoury, un antreprenor renumit, pentru un proiect top secret.

EPISODUL 2

Laura trebuie să decidă dacă va accepta propunerea Niskăi, în timp ce Karen și Pete află despre un synth special care a fost vândut pe o sumă fără precedent pe piața neagră. Hester folosește tehnici îndoielnice pentru a căpăta informații de la prizonierul său, iar Leo se află în fața unei noi misiuni. Mia își asumă un risc ajutându-l pe Ed, dar oare acum secretul ei e în pericol de a fi expus?

EPISODUL 3

Athena călătorește în Regatul Unit iar secretul său tragic este descoperit. Evaluarea conștiinței Niskăi începe. Petrecând mai mult timp acasă, Joe observă comportamentul din ce în ce mai excentric al lui Sophie. Când Karen reîncepe să lucreze alături de Pete, apar noi rupturi în relația lor. Synth-urile sunt obligate să plece din ascunzătoare, dar Mia îi șochează cu o decizie importantă.

EPISODUL 4

Mia și Ed devin mai apropiați, însă relația lor este în pericol când secretul le este descoperit. Toby se apropie de Renie, dar o jignește atunci când reușește să treacă de masca ei de “synth”. Situația e sumbră pentru Niska până când Laura aduce un martor surpriză. Când Milo o confruntă pe Athena cu privire la planurile ei, aceasta îl convinge că această cercetare le va fi benefică amândurora. Karen și Pete merg mai adânc în ancheta “seraphim”. Iar când influența lui Hester asupra lui Leo devine evidentă, apar rupturi între el și Max.

EPISODUL 5

Când Mia este în pericol să cadă pradă unei organizații misterioase, se vede obligată să ia măsuri drastice. Odi se luptă să găsească un sens al vieții sale, în timp ce Sophie este copleșită de stilul de viață de synth al lui Renie. Pete se recuperează din atac, iar Karen face o confesiune care le zguduie relația. Hester și Leo controlează Silo și dau de urma lunetistului care l-a omorât pe Ten. Hester este de acord să cadă la înțelegere cu ea în mod pașnic, dar oare ea este de încredere? Mattie pleacă de acasă pentru a se întâlni cu Leo.

EPISODUL 6

Athena îi pune la încercare etica lui Milo și este șocată când acesta îi dezvălui planul său real. Întoarcerea surprinzătoare a Miei are ramificații în familia Hawkins. Mattie îl găsește pe Leo, însă i-ar putea dezvălui secretul? Max pune bazele unei noi comunități de synth-uri; când află cât de departe este Leo în stare să meargă pentru a-și împlini misiunea, el preia frâiele situației.

EPISODUL 7

Atunci când Mattie dezvăluie că synth-urile au de gând să pătrundă în Silo, laura este determinată să o găsească pe Niska și să-i ceară ajutorul. Mattie îl roagă pe Max să o ajute să îl salveze pe Leo de influența lui Hester. Toby primește un mesaj îngrijorător de la Renie. Karen caută ajutorul profesional al Athenei și ia o decizie care îi va schimba viața. Mia și Hester pătrund în Silo, dar lucrurile nu merg tocmai conform planului.

EPISODUL 8

În urma tragediei de la Silo, Karen simte că ea și Sam nu au niciun viitor și preia frâiele situației. Niska și Astrid se pregătesc să se întoarcă la Berlin, însă chiar poate Niska să plece de lângă familia ei? Joe șochează pe Laura cu o confesiune sinceră. Hester caută răzbunare și nu se va opri până nu îl va răni pe Leo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *