LifeStyle

Fii si tu Mos Craciun!

Fundatia de Sprijin Comunitar organizeaza in luna decembrie, in parteneriat cu cele mai importante restaurante din Bacau, campania “Fii si tu Mos Craciun” o campanie de colectare de fonduri destinate sprijinirii a 70 de familii defavorizate din judet.

Fundatia de Sprijin Comunitar organizeaza in luna decembrie, in parteneriat cu cele mai importante restaurante din Bacau, campania “Fii si tu Mos Craciun” o campanie de colectare de fonduri destinate sprijinirii a 70 de familii defavorizate din judet. Campania se adreseaza clientilor acestor restaurante, care vor primi in nota de plata cate un fluturas cu mesajul “Fii si tu Mos Craciun!”, avand posibilitatea sa doneze bani in cutiile FSC amplasate in incinta localurilor. In felul acesta, clientii vor putea oferi, intr-un mod simplu si discret, o sansa familiilor sarace, pentru ca, de Craciun, si acestea sa aiba parte de o masa decenta. In paralel, copii proveniti din familiile vizate vor fi incurajati sa trimita pe adresa FSC scrisori cu dorintele lor catre Mos Craciun, pe care vom incerca sa le indeplinim cu banii stransi in cadrul campanie dar si de la ceilalti sponsori. Acestia vor primi in original scrisorile si vor putea achizitiona chiar ei cadourile dorite de copii. Ulterior, in preajma sarbatorii Nasterii Domnului, va fi organizata o caravana care il va ajuta pe Mosu’ sa ajunga in casele acestor copii pentru a aduce cadourile si bucuria mult asteptate.
Multumim celor patru restaurante care ni s-au alaturat pana acum in campanie: Restaurantul Amarante, Restaurantul Latin, Restaurantul Corso si Restaurantul Forest Moldova. Ii invitam pe toti bacauanii sa devina clienti ai acestor restaurante. Pe langa faptul ca se vor putea bucura impreuna cu prietenii sau familia de o masa excelenta, vor avea si sansa de a face o fapta buna de Craciun.
Partenerii media ai campaniei sunt: Desteptarea, Observatorul de Bacau, Monitorul de Bacau, Ziarul de Bacau
www.fsc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *