Despre copii

Fii campion pentru viata!

In vara aceasta copiii ascultatori de radio Itsy Bitsy au sansa de a castiga o bicicleta chiar de la prietenii lor de la radio. Fetitele pot pedala pe o frumoasa itsycleta, iar baieteii pe o bitsycleta. Itsy Bitsy, Supradyn Junior si Nestle ii provoaca la un concurs inedit.

Bicicleta e sanatoasa! Pana pe 20 iunie, copiii se pot inscrie la concurs. Cei care vor fi sunati si vor raspunde corect la o intrebare din lumea campionilor, vor castiga o bicicleta de la Itsy Bitsy FM.

Anul trecut, in cadrul campaniei “Bicicleta e sanatoasa”, peste 300 de copii au avut sansa sa castige o itsybitsycleta. Prin aceasta campanie, Itsy Bitsy FM a promovat sportul in randul copiilor si a tras un semnal de alarma in randul parintilor. Aceasta pentru ca din ce in ce mai multi copii isi petrec timpul liber in fata televizorului sau calculatorului, iar sportul sau miscarea in aer liber sunt lasate pe ultimul loc. Itsy si Bitsy, impreuna cu toti prietenii lor de la radio militeaza pentru o viata sanatoasa.

Itsy Bitsy FM ii indeamna pe copii sa faca sport si sa devina campioni pentru viata! O campanie plina de energie de la Multivitaminele si Mineralele Supradyn Junior. Si ca sa poata pedala cat e vara de lunga, iepurasul Quicky le aduce multe cereale si batoane de cereale Nesquik.

Mai multe detalii pe www.itsybitsy.ro

despre Nestlé:
Compania elveÅ£iană Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondată în anul 1866 de către Henri Nestlé ÅŸi este astăzi cea mai mare companie de produse alimentare din lume. Nestlé a pătruns pe piaÅ£a românească în 1995, în momentul de faţă având peste 600 de angajaÅ£i. Angajamentul Nestlé este de a asigura cea mai bună nutriÅ£ie posibilă pe parcursul întregii zile, pe parcursul întregii vieÅ£i ÅŸi în întreaga lume, având la bază principiul ‘Good Food, Good Life’.

www.itsybitsy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *