LifeStyle

FHM a anuntat clasamentul “Cele mai sexy femei din lume” 2006

Un eveniment foarte popular in tarile cu editii locale FHM, topul “Cele mai sexy 100 de femei din lume in 2006” a avut loc si in Romania, pentru a saptea oara consecutiv, alaturandu-se astfel editiilor din Regatul Unit, Australia, Germania, Franta, Taiwan, Singapore, Olanda, Africa de Sud, etc…


Rezultatele obtinute prin voturile cititorilor FHM sunt publicate intr-un top local „Cele mai sexy 100 de femei din lume in 2006”, un supliment al editiei FHM din luna iunie, oferit cadou odata cu revista.

Evenimentul de celebrare a vedetelor care au fost votate printre cele mai sexy 100 de femei din lume a avut loc Luni, 12 iunie, la ora 19.30 in sala Grand Ballroom din cadrul hotelului JW Marriott, in compania unei largi reprezentari massmedia precum si a numeroase celebritati din Romania din care amintim: Cristina Rus, Simona Patruleasa, Olimpia Olari, Andreea Banica, Anamaria Ferent, Kitty Cepraga, Ella Voineag, Monica Gabor precum si Sergiu Nicolaescu, Virgil Iantu, Irinel Columbeanu si multi altii.
Gazdele evenimentului au fost Mihai Morar si Daniel Buzdugan, care au „condimentat evenimentul in stilul lor caracteristic.

Seria celebritatilor feminine care au urcat – de-a lungul anilor- pe mult ravnita prima pozitie (Andreea Marin in 2000, Mihaela Radulescu in 2001, Andreea Raicu in 2002 si 2005, Monica Barladeanu in 2003 si Ileana Lazariuc in 2004) este continuata in acest an de o surpriza si anume: Monica Gabor.

„Monica a reusit sa impresioneze cititorii FHM prin aparitia pe coperta editiei aniversare din luna Mai, cu un format supradimensionat unic si care s-a vindut foarte bine. Cred ca atentia de care beneficiaza din partea presei si aparitia ei pe coperta aniversara au propulsat-o pe primul loc.” declara Radu Potolea, Publishing Director.

FHM va continua si la anul traditia de a oferi cititorilor sai oportunitatea sa-si nominalizeze preferintele in materie de femei sexy in lume si in Romania.