LifeStyle

Feteasca Neagra Prahova Valley un vin castigator in Columbia

Feteasca Neagra a castigat licitatia organizata de Club El Nogal, Bogota (www.clubelnogal.com), un prestigios club al oamenilor de afaceri din Columbia, pentru a fi timp de un an Vinul Clubului, urmand a fi consumat la toate evenimentele acestuia.

La inceputul lunii octombrie, Feteasca Neagra din gama Prahova Valley Special Reserve de la Cramele Halewood a fost declarata castigatoare la licitatia internationala organizata de cel mai prestigios club privat din Columbia. Cu siguranta cea mai valoroasa varietate de struguri din Romania, Feteasca Neagra produce un vin de culoare intensa si foarte extractiva cu un gust de cirese negre si prune uscate, care dau un sfarsit cremos; se serveste cu carne rosie, paste sau cu branzeturi afumate.

Alaturi de acesta, Cramele Halewood detin in portofoliu alte doua vinuri Feteasca Neagra, in gama Halewood Special Reserve si Halewood Private Reserve, toate trei regasindu-se in Top 10 Feteasca Neagra, top alcatuit de un juriu format din experti, membri ai Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) si profesori universitari.

Cu crame si domenii viticole in Podgoriile Dealu Mare, Sebes si Murfatlar, compania urmareste sa valorifice atat potentialul exceptional cat si marea diversitate a Romaniei in domeniul vitivinicol.

http://www.halewood.com.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *