Evenimente

Festivalul National de Arte pentru Liceeni 'Florian Pittis' 2010

Consiliul Elevilor al Colegiului National „Gheorghe Lazar” din Bucuresti si Trupa de teatru AS in parteneriat cu Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” va invita la cea de-a 3-a editie a Festivalului National de Arte pentru Liceeni „FLORIAN PITTIS”, un concurs de teatru si muzica dedicat exclusiv liceenilor in memoria lazaristului Florian Pittis.
Festivalul national de arte „FLORIAN PITTIS” se va desfasura in aprilie 2010. In luna martie se vor anunta datele exacte ale festivalului. Desfasurarea festivalului nu va afecta in niciun fel vacantele scolare sau examenul de bacalaureat.
Festivalul este organizat in doua sectiuni si are o durata de 3 zile:
Ziua 1: Sectiunea I – Teatru;
Ziua a 2-a: Sectiunea a II-a. – Muzica;
Ziua a 3-a: Gala si festivitatea de premiere.
Inscrierile la acest festival se fac pe baza urmatoarelor documente:
O inregistrare format AVI/DVD (sectiunea teatru/muzica), Audio (sectiunea muzica) a piesei;
Un C.V. al trupei, care trebuie sa contina: lista cu membrii trupei (elevi si coordonatori); Scurt istoric al trupei (participari la concursuri/festivale, rezultate obtinute etc.).; date de contact.
Aceste documente se depun la secretariatul Colegiului National „Gheorghe Lazar” (Bd. Regina Elisabeta nr. 48 , sector 5) pana pe data de 22 martie 2010. Materialele trimise vor fi analizate de catre o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce isi vor prezenta spectacolul in cadrul Festivalului National de Arte „FLORIAN PITTIS”.
In cadrul sectiunii muzica, fiecare trupa/participant va trebui sa sustina un recital live de maxim 10 minute, care trebuie sa contina obligatoriu minim o piesa din repertoriul lui Florian Pittis. Organizatorii vor asigura participantilor toate necesitatile tehnice. Pentru preselectie trebuie trimisa minim o piesa din recital.
In cadrul sectiunii teatru, durata unui spectacol trebuie sa fie cuprinsa intre 15-30 de minute. De asemenea, se vor pune la dispozitia trupelor elemente de decor si recuzita.

www.ForeverFolk.com este partener media al Festivalului National de Arte pentru Liceeni ‘Florian Pittis’, editia 2010.

Andrei Gheorghe – telefon: 0745.06.66.65 sau e-mail: (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.foreverfolk.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *