Evenimente

Festivalul carnatilor de Plescoi

Festivalul Carnatilor de la Plescoi este un eveniment care isi propune sa contribuie la pastrarea si valorificarea gastronomiei si civilizatiei traditionale, Carl Reh Winery fiind primul producator autohton de vinuri care a sprijinit aceasta idee prin promovarea brandului Val Duna alaturi de carnati de Plescoi. Asadar participarea Carl Reh Winery la un astfel de eveniment nu este intamplatoare.

Carl Reh Winery va acorda premiul cel mare, un autoturism, castigatorului concursului “Hai sa bem mana cu mana” in cadrul celei de a doua editii a Festivalului Carnatilor de Plescoi, ce se va desfasura in localitatea Berca, judetul Buzau, in perioada 3 4 Octombrie.
In cadrul evenimentului, Carl Reh Winery va dona Scolii Generale din Plescoi o suma ce reprezinta un procent din vanzarile vinului Val Duna – Feteasca Neagra.
Publicul va putea participa la concursul “Slow Food & Wine” in data de 3 Octombrie, de asemenea Carl Reh Winery va acorda un premiu pentru arta culinara uneia dintre pensiunile care vor participa la expozitia din cadrul festivalului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *