Evenimente

Festivalul Berii in Octombrie la The Vesper, in Liberty Center

Nu poti merge la Munchen pentru celebrul festival al toamnei Oktober Fest? Nici o problema, iti oferim noi un Festival al Berii la The Vesper Bar.
Intre 15 si 31 octombrie in barul situat la etajul 2 al centrului comercial Liberty Center, langa patinoarul The Champs, pe str. Progresului, nr. 151-171 (zona Trafic Greu), Bucuresti, muzica live, berea din belsug, carnaciorii si distractia fac casa buna

In fiecare seara, de luni pana joi, intre orele 19.30 si 21.30, si de vineri pana duminica, intre orele 21.00 si 23.00, bucurestenii care trec pragului barului The Vesper vor fi rasfatati cu muzica nemteasca a band-ului de la Becker Brau. Infiintata in urma cu 11 ani, orchestra Karpaten Show va prezenta, pana la finele lunii, un program de exceptie, muzica live 100%, muzica nemteasca, de fanfara dar si interpretari ale unor piese moderne.
Pe langa muzica de calitate Festivalul Berii aduce la The Vesper preturi promotionale la bere, carnaciori si pastrama de vitel. Cu doar 13 si 14 lei clientii barului pot bea o bere, manca un carnacior si petrece pe cinste in compania prietenilor. Festivalul care a facut furori in lume se muta, intre 15 si 3 octombrie, la The Vesper, cel mai cool loc din oras.
Finalul aventurii aduce si mai multa distractie. De Halloween, pe 31 octombrie, vrajitoare, pitici, dovleci fermecati iau cu asalt The Vesper decisi sa le ofere, celor cu inima slaba, o seara de neuitat. Concursuri, premii surpriza, preturi foarte mici, toate acestea ii asteapta pe clientii The Vesper in toata luna octombrie.
Iar pentru cei mai curajosi, care vor sa se avante pe patinoar dupa o halba de bere, The Champs ofera reduceri substantiale si program prelungit, sambata si duminica, pana la miezul noptii.
Vino sa te distrezi nemteste cu bere romaneasca 100%, in toata luna octombrie, numai la The Vesper Bar!

The Vesper Bar este situat la etajul 2 al centrului comercial Liberty Center, langa patinoarul The Champs, pe str. Progresului, nr. 151-171 (zona Trafic Greu), Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare privind activitatea patinoarului The Champs, a barului The Vesper si programul Kids Corner, va invitam sa luati legatura cu Cristina Radu, PR Manager, tel. 0760.15.00.13, e-mail (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

www.thechamps.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *