Evenimente, MUZICA

Festivalul Amara 2008 in direct la Romantica

Maine vor urca in toate topurile! Dar mai intai, urca pe prima scena! In direct si in exclusivitate, Romantica va difuza Festivalul Amara 2008! Pe 2 si 3 august, vocile tinere se intrec intr-o competitie de traditie, iar vocile consacrate se intalnesc in recitaluri de exceptie!

Sambata, 2 august, incepand cu orele 21.30, telespectatorii vor putea urmari recitaluri sustinute de Elena Gheorghe, Marcel Pavel si Parlament. Pe 3 august, incepand cu orele 20.00, in direct, tot la Romantica se va difuza Gala de premiere, iar in cadrul evenimentului, castigatoarea de anul trecut, detinatoarea trofeului Amara 2007, Madalina Coca va sustine, de asemenea, un recital.Festivalul se va incheia cu prestatiile deosebite marca Dj Project, Monica Anghel si Voltaj!

Cu fiecare editie, festivalul-concurs de la Amara s-a incapatanat sa duca mai departe traditia muzicala autohtona, in ciuda dificultatilor intampinate. “Trofeul Tineretii” continua sa produca valori pentru muzica usoara romaneasca inca de la prima editie, cea din 1968, tineri interpreti care au confirmat la scurt timp dupa ce au castigat premii aici”, spune Horia Moculescu, membru in juriul Festivalului timp de 31 de ani. “Fara a lauda nejustificat, festivalul de la Amara este de cativa ani mai bun decat cel de la Mamaia”, apreciaza si Titus Andrei.

De-a lungul anilor, la Amara s-au lansat nume precum Janina Matei, Angela Ciochina, Mihaela Runceanu, Anca Turcasiu, Laura Stoica si Daniela Gyorfi. Romantica a difuzat si anul trecut editia cu numarul 40 a Festivvalului de la Amara. Postul de televiziune continua sa fie alaturi si sa sustina aceasta prestigioasa manifestare muzicala.

– ### –

Postul de televiziune Romantica este in 2008 tot mai aproape de telespectatoarele sale. Conceptul-cheie al brandului devine interactivitatea si, mai mult decat atat, Romantica lanseaza si o mare provocare tuturor femeilor din Romania: sa devina vedete.

www.realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *