AUTO

Ferrari Four (FF) și 458 Spider premiate la Top Gear Awards 2011

După o introducere și o prezentare a ediției 2011 a Top Gear Awards, redactorul șef al revistei Top Gear România a prezentat premiul pentru break-ul anului, acordat modelului Ferrari Four (FF).
“Ferrari este nu numai una dintre mașinile cele mai frumoase sau spectaculoase, dar și cea mai inovatoare. Iar cel mai frumos lucru este că, deși design-ul s-a schimbat, mașina păstrează cu totul ADN-ul și emoția unui Ferrari adevărat”, a declarat Lucian Șonea, director de marketing al dealer-ului oficial Ferrari în România.
FF
În cadrul aceleiași gale, Ferrari 458 Spider a fost premiat ca decapotabila anului 2011.
“Pentru Ferrari, modelul Spider reprezintă un univers aparte. Fiind o țară în care verile sunt călduroase și profitând de litoralul Mării Negre sau de drumurile superbe precum Transfăgărășanul, pe care chiar echipa Top Gear l-a promovat în întreaga lume, modelele decapotabile, cum ar fi California sau seria Spider din gama sport, sunt foarte căutate. Ferrari este un lifestyle, o tendință, datorită senzațiilor unice ale experienței de a conduce aceste mașini”, a încheiat reprezentantul Forza Rossa.
Ferrari Four și 458 Spider se bucură de o popularitate și de un succes foarte mare în România. Pentru condițiile de iarnă și drumurile de munte, FF-ul este o mașină perfect adaptată, fiind echipată, în premieră pentru un Ferrari, cu un sistem de tracțiune integrală.

După cele mai recente premii primite de modelele 458 Italia și California în China, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia, Polonia sau Statele Unite ale Americii, distincțiile Top Gear la București reprezintă recunoștinta de către cele mai renumite reviste de profil din lume pentru toată gama Ferrari actuală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *