AUTO

Ferrari 458 Italia la prima victorie

Ferrari 458 Italia a reușit prima victorie în cadrul cursei de 6 ore de la Le Castellet, prima manșă a Le Mans Series. Ferrari 458 Italia GT2 a echipei JW Motorsport are astfel prima victorile în competițiile internaționale. Circuitul din sudul Franței a găzduit duminică, 3 aprilie, un început de sezon de curse în Europa foarte disputat la toate categoriile.

Ferrari 458
Ferrari 458

Ferrari-ul galben, cu numărul de concurs 66 și pilotat de echipajul britanic Rob Bell / James Walker, a câștigat categoria GTE Pro, fiind cel mai rapid automobil de Grand Turism la final. Pe locul 2 s-a clasat un alt Ferrari 458 Italia, cel al echipei italiene AF Corse și pilotat de foștii piloți de Formula 1 Giancarlo Fisichella și Gianmaria Bruni.

Pentru a încheia un week-end perfect pentru constructorul de la Maranello, pe locul 3 în categoria GTE Pro s-a clasat vechiul model al echipei Hankook Team Farnbacher, F430, care rămâne o mașină competitivă.

A doua etapă a Le Mans Series 2011 (și în același timp a doua a Intercontinental Le Mans Cup) se va desfășura pe circuitul Belgian de la Spa Francorchamps, la începutul lunii mai și va putea fi urmărită în România pe canalul Eurosport.

Atât modelul de stradă cât și versiunea de competiții F458 Italia pot fi achiziționate din România prin Forza Rossa, importator oficial. De asemenea, produsele oficiale ale echipei Ferrari se găsesc în Ferrari Store, Calea Victoriei nr. 1-3, București.

La sfârșitul acestei săptămâni va avea loc a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul de la Sepang, Malaezia, precum și prima etapă a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli, la Monza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *